Citace Původně odeslal Stoobi
Tak Commandere gratuluju, musím říct, že je to pěkný...decentní řešení a vypadá fakt pěkně...

Ale přeci jen pár detailů bych vytkl, jestli můžu a to zpracování těch děr na zadní fany, vypadá to dost amatersky vyřezáno, příde mi, že by to šlo určitě zamaskovat lépe, např kus plexi, které by bylo přes oba fany a do něj vyříznou čisté dvě 80mm díry, stříknou na černo a třeba přinejtovat na plech....určitě by to vypadlo o mnoho lépe, a potom ještě LCD, které by mohlo být ve dvýřkách lépe zamaskováno, myslím zevnitř, taky něším překrýt a stříknou na černo+kabílky dát do flexa, jestli to tak není, na fotce to myslím bylo holé...ale jinak perfektní práce a za takovej case bych se nestyděl...

Mě osobně se tenhle Casetek nelíbí, udělal bych komplet novej přední panel, ale jinak paráda!!!
Díky, tak naknec jsme se prece jenom dohodli

co se tyce zadnich der- mas naprostou pravdu jde o to, ze jsem jak jsem psal to delal dremelem, a kdo neuvidi, neuveri. JE TO NEHORAZNE PEVNY jak jsem psal, 3 kotouce v prdeli. urcite by to slo zamaskovat, uz jsem nemel sily... ale pripostim Tvou kritiku, je naprosto opravnena

co se tyce zakryti LCD tak to uz nesouhlasim, protoze jak sis vsiml tak zadek je vroubkovany a jsou tam vypinace a knofliky regulatoru, a ty presne zapadaji do tech vroubek na dvirkach. Kvuli nim je taky rozmisteni vypinacu takove jake je. Kdybych to prekryl tak muzu kvuli regulatoru jenom z pulky a to by nemelo IMHO moc smysl

EDIT:
Citace Původně odeslal Stoobi
JO a ještě jsem zapomněl to horní okno, to se mi moc nelíbí, myslím, že by mohlo být větší, třeba přes půlku case a ne jen takovej trojúhelníček, ale všechno je věc názoru...
presne, vec nazoru. nema to byt vytrina, jenom jsem se tim zbavil dir po tom multifunkcnim panelu, a me prijde takhle nejlepsi