Občanské sdružení není takovej problém udělat. Sepíšou se stanovy a průvodní dopis, kde budou tři lidi jako zakladatelé, pošle se to MVČR. Potom je třeba se registrovat na finančáku. Pak se může nabrat pár členů, udělá se valná hromada (nejlíp ji dělat třeba na letních LP) a ustavěj se orgány sdružení (předseda, rada, kontrolor). Jednou za rok se musí udělat účetnictví. Taky bych doporučoval převést účet, kterej má 4um u uBanky na transparentní, je tam pak krásně vidět všechny pohyby a může na to koukat každej (proč se to neudělalo už od začátku nevím).
Jinak pokud se ta doména ujme, tak není problém ji na nějakou formu sdružení převést, ale udělám to pouze v případě, že v tom sdružení bude minimálně 10 mě známých a důvěryhodných lidí tady z 4a.
2Dominator: to nevím, já myslím, že by bylo lepší to celé převést a z ocguru.cz udělat přesměrování. Fox mi psal, že večer nahodí DNS, pak to půjde, asi bude ještě potřeba předělat logo a nějaké drobnosti. Nejprv by se ale mělo udělat hlasování, jakou doménu tedy uživatelé opravdu chtějí, už jsem o to adminy žádal, ale zatím se tak nestalo.