--- to PeterM ---
- nejsem si jistej, jestli víš, kde ty kabely jsou, protože žádnou dvojitou stěnu tam nemám, nevím přesně co znamená "rebrá vovnútri", můžeš to nějak popsat česky?
- se sklem jsem taky počítal, ale nakonec jsem tam nechal plexisklo, které jsem si mohl doma jednoduše nařezat a udělat tam otvory na panty, zámek a větrák, pak jsem myslel, že si podle toho nechám udělat sklo, ale zatím k tomu nedošlo, třeba až to nejak poškrábu, tak to udělám, jinak mě to plexi vůbec netrápí.
- poprvé v životě jsem ohýbal plech a navíc byl z nerez ocely 0,8mm, takže jistě by to šlo ohnout líp, jinak na koleně jsem to neohýbal.
- to se lehko říká, udělat to všechno z nerezu, ale nedovedu si představit, jak bych vyráběl ty knoflíky, tlačítka a sloupky z nerezu, já ani nechápu, že jsem to dokázal z hliníku. Musíš si uvědomit v jakých podmínkách jsem to vyráběl (pilka na železo a stojanová vrtačka), třeba bych si to mohl nechat vyrobit na zakázku, ale já to chtěl všechno vyrobit vlastníma silama a možnostma.
P.S. jestli máte někdo další dotazy a připomínky, které nesouvisejí se ztišením HDD, tak se ptejte v komentářích u článku na pretaktovani.cz

Odpověď s citací