zdravim, nevite kde se da sehnat formular faktury, kterou si potom vyplnim a vytisknu podle potreby ... vim ze neco bylo do Exelu ale tu uz taky nemuzu nikde najit... nemuzete poradit kde by se dalo neco takoveho stahnout?? diky moc
zdravim, nevite kde se da sehnat formular faktury, kterou si potom vyplnim a vytisknu podle potreby ... vim ze neco bylo do Exelu ale tu uz taky nemuzu nikde najit... nemuzete poradit kde by se dalo neco takoveho stahnout?? diky moc
Nie je jednoduchsie UROBIT SI JU SAM?
proč vymýšlet neco, co už někdo jiný vytvořil a úspěšně se to používáPůvodně odeslal Wuuduu
![]()
jen nevím kde to najít
zatím jsem si našel šablony do OPEN OFFICE a vypadá do dobře, něco jak ta co jsem viděl ve Wordu... počítá to samo a tak...
Přece nebudu dělat a rozměřovat fakturu a sr*t se s ní moře času, když si šablonus táhnu za pár vteřin![]()
tohle by měl umět Form Filler..Původně odeslal Lisak
DFI NF3 DAGF, Athlon 64 3000+ (280 MHz)
1024 DDR 400, Leadtek 6600GT TDH (540/960)
2x 160GB WD
LG-4163b, SyncMaster 19" 997DF
...pokial ide o tu sablonu faktury v MS Excel -> c:\Program Files\Microsoft Office\Templates\1029\Faktura za prodej.xlt (aspon u mna)
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
prosim mohl bys mi ten soubor poslat na email?? diky moc ja to tam nemam .. to je to co jsem hledal... prosim prosim posli dikyPůvodně odeslal .:::iGor:::.
OKa uz to jedePůvodně odeslal Lisak
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
díky moc zachránil jsi měPůvodně odeslal .:::iGor:::.
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)