Citace Původně odeslal Spec
Jednoznačně nejlepší soft na stahování je ReGet Deluxe !!! Používám osobně NetTransport 1.90.267, ale sehnal jsem si ReGet Deluxe a je opravdu the best!

Neodpustím si pár reakcí od lidiček co reget už hodně dlouho používají

1)Pouzivam Reget (tusim ze malicko starsi verzi 3.2 build 187) protoze :
- umi prakticky vsechno co jine akceleratory
- nemusi se startovat pri spusteni windows, ale chytre se sam natahne kdyz se ma zacit neco stahovat, vcetne situace, kdy umistis odkaz do schranky
- po dokonceni stahovani se zas sam vypne
- pri browsdani v prohlizeci automaticky snizi pasmo pro stahovani a kdyz browsdat prestanes, tak se zas prepne na plnej ceres

2)ReGet Deluxe nejenže umí všechno co jiné akcelerátory, ale:
- jeho integrácia, monitorovanie klikov, schránky je úplne bezkonkurenčná (čo je myslím si najpodstatnejšia vlastnosť pri download manažéri - automatickom sťahovaní bez zásahu užívateľa)
- obsahuje modul MSIE Spy - v prípade, že by nepomáhal klasický monitoring (tento modul odchytí všetko)
- obsahuje podporu HTTPS
- bezkonkurenčná podpora FTP (vrátane secure FTP via SSL)

3)ReGet (+ zopár PlugInov) vysosajú nekompromisne všetko! (Až na Antileech - tam nezostáva použiť nič iné len NetPumper)!
Ale o antileech + veľkej väčšine nekompromisne všetkého môžu GetRight, FlashGet a iné download manažéry iba snívať, respektíve čaká ich ešte dlhá cesta, pokým zvládnu to čo ReGet zvládal už vo verzii spred roka!
Je to super program jen nevim,
1) jak nastavit aby to stahovalo na vic jak 3 sekce. Vdude kde se dalo jsem nastavil 10 apod, ale porad mi to vic neudela.
2) ja nastavit aby se Reget po stahovani vypnul.