A je tu pořádný flame .

To Oblak: Jestli jsi si koupil nějakou noname GF2MX tak se nediv co to bylo za paskvil. Tehdá byli the best MSI a kdo tomu rozuměl tak je i kupoval. Za 4000,- litry jsi měl kartu přetaktovatelnou na 210 MHz s výkonem ,který rozhejbal všechny tehdejší a hlavně budoucí hry na max detaily což lze považovat za zázrak ,který se už nikdy nebude opakovat. Dnes potřebuje člověk grafiku nad 10 000,- ,aby se mu to aspoň necukalo . Co se týče kvality zobrazení ,tak nebyl důvod hrát v 16 bitech ,když vše pěkně běhalo v 32 bitech s pěknou kvalitou obrazu. Ten haluz s kompresí viditelný na obloze v Quake III nebyl problém vyřešit . 2D kvalita záležela na výrobci a MSI měla 2D v pořádku kromě vysokých rozlišení ,které ale normální člověk s 15" a 17" monitorem asi nepoužíval. Já považuji GF2MX za jednu z nejlepších grafáren spolu s V3 2000 a V1. U těchto grafik byla the best cena/výkon. Jo a jak chceš nazvat produkt ,kterého se prodalo díky totálního nezájmu kupujících minimum. Já tomu říkám propadák. Zvlášť po reklamní masáži 3Dfx, jaký že to bude dělo a jak zadupe nějakou GF do země .

no-Xi ,ty jsi ty grafiky někdy roku 2000 prodával a testoval Já jo a mé zkušenosti byli takové jaké jsem ti už mockrát napsal. Já jsem po V5500 toužil dokud se mi to monstrum nedostalo do rukou a do našeho testovacího PC ,kam se mimochodem nevešlo a museli jsme vnitřnosti hodit na stůl . Po porážce v 90% her proti Creative GF2 GTS za 13 000,- (V5500 za 14 000,-) nebylo co řešit. Jinak světové ceny se od našich lišily jen minimálně. Nenuť mě ještě přehrabovat ty štosy historických ceníků co se mi válej na půdě. To jaký vnitřnosti měla GF2 je mi ukradený stejně jako dneska. Mě zajímá pouze cena/výkon/přetaktovatelnost/kvalita a ne jestli to je z křemíku nebo plastiku a jestli to jede na 10 000 MHz nebo 1Hz. První dvě položky zajímaly a zajímá každého kupujícího, který si přijde koupit grafárnu a ne jestli to má 4 nebo 90 pipek a jaký optimalizace Z-bufferu to má. Když to někomu normálnímu začneš vykládat ,tak si bude myslet ,že jsi spadl z Marsu což se mě stává pořád . Prostě nVidia vydala karty ,které předčily veškerou konkurenci a přinášely technologii T&L ,která měla v roce 2000 a dál podstatný vliv na výkon a vizualizaci ve hrách (zkus si T&L vypnout a uvidíš jak půjde FPS do kopru). Zahraj si Giants, Sacrifice, MDK 2 atd. a uvidíš ten rozdíl voodoo vs. GF. V T&L bala budoucnost a na GF2 si zahraješ bez nějakých ptákovin doteď. Na Voodoo už asi ne. A k těm testům - my jsme testovali na vícero hrách než jen na Quake III. Snad jenom kromě Unreal enginu to V5500 všude projela a na AA jsi si mohl zajít chuť jak na GF ,tak na Voodoo, protože fps padali až do sklepa

Můžu tu pokračovat dál a dál v hanění vaší modly ,ale pro mě byl V-100 jen upravenou V3 ,který byl v době svého vyplutí na trh zasteralej a k ničemu. Víme že tento čip byl jen záplatou a byl postaven proti TNT2 a ne proti GF a bylo to sakra znát. Kdyby vyšla Rampage ,tak mám dnes v kompu 3Dfx Rampage VI a jsem happy, ale bohužel Sellers se blbě vyspal . Nesvádějte všechno na oblbování nebohých hloupých lidiček atd.... trh se zachoval tak jak měl a slabší musel z kola ven.