existuje nieco na tuto chorobu?
25 stran textu a obrazkov a ja blb som zabudol heslo
dakujem
existuje nieco na tuto chorobu?
25 stran textu a obrazkov a ja blb som zabudol heslo
dakujem
AMD Athlon XP 1700 B0 MSI K7T266Pro2-A 512 MB DDRAM Sapphire R9600Pro Seagate Baracuda 7200.7 40 GB Maxtor 20GB Teac 16x10x40 Teac DVD Genius 5.1 HT Hercules Fortissimo III 7.1 Olypmus C-730 UZ
existuje ale, skus napr. "pdf password recovery" v google ale podobnePůvodně odeslal Loki12
jedneho casu som nasiel nejaky tool
na beznom pc (nieco ako mam v popise) zabudni na zistenie hesla v rozumnom case ak je dlhsie ako 6 znakov a ma male, velke pismena, cisla a specialne znaky; jedina sanca je s dorbym slovnikom ale to je tiez mala sanca
ps: nezda sa mi ze si to heslo zabudolale skor sa chces niekam dostat
![]()
PDF Password Remover 2.0
trvalo to 2 sekundy
a heslo som naozaj zabudol![]()
ja mam vseobecne problem s heslami
ja ich mam casto dost dlhe, UP-LOW cases, numb, spec.notes,...
a proste obcas zabudnem, hlavne ked ho rok nepouzivam
keby sa dala urobit statistika ako casto sa pomylil pri zadavani hesla pri logovani sem na OCZ tak by si sa velmi cudoval.
SOM prototyp uspesneho Lockera - zabudnem aj vlastne hesla![]()
AMD Athlon XP 1700 B0 MSI K7T266Pro2-A 512 MB DDRAM Sapphire R9600Pro Seagate Baracuda 7200.7 40 GB Maxtor 20GB Teac 16x10x40 Teac DVD Genius 5.1 HT Hercules Fortissimo III 7.1 Olypmus C-730 UZ
tak si hesla zapisuj do textaku a skomprimuj ho cez WinRAR, to je uplne dostatocne bezpecne a staci ti vediet jedno heslo, ja kebych si mal pamatat tie desiatky hesiel tak sa scvoknem
inak su na to aj speci softy na uskladnenie hesiel, ale podla mna vcelku zbytocnost, winrar ma bezpecnu kompresiu s heslom...
ja mam tiez vsetky hesla ulozene na jednom mieste
co ked stratim pamattak aby som ich potom nasiel
do ziadneho sw by som hesla neukladal, ktovie kam putuju
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)