Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: mrtva 4PCA3+

Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Vliv
    286

Standardní mrtva 4PCA3+

Ahojte, mam prosbu o pomoc, vyse zminena deska mi vcera chcipla, pri instalaci woken najednou zhasl obraz, ustala aktivita... po tvrdym resetu uz nenabehla, jenom se rozsviti na display FF. V manualu pisou ze FF je boot atempt, ale nejsem si uplne jistej, co to znamena a roztoci vetrak na CPU
    btw. je to urcite deskou, zkousel sem to na ruznejch zdrojich, CPU, RAM i grafarnach (od kazdyho 2).
    Pri dotyku je chladic na procaku uplne studeny, jako kdyby CPU vubec nepracovalo a o Southbrige jsem se spalil, je to normalni?

diky za mozne rady a porady

rabban
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Standardní

nemal si predtym nejaky problem s bootovanim ? kondy su v poriadku ? clear cmos si asi skusal ze
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Věk
    44
    Vliv
    274

Standardní

tak neco velmi podobneho mi tenhle MB udelal taky
    zadne viditelne poskozeni, kondenzatory OK, zadna soucastka viditelne odpalena, zadna ze soucastek nijak vyrazne nehrala

jenze pak zacal delat problem POST a pak uplne KO s tim, ze se po zapnuti opakovane behem jedne vteriny jednou vypnula a zapnula, stale dokola

reklamace, pry OK, clear CMOS, deska fungovala (rikam fajn, proc ne), jenze po dvou dnech uplne to stejne, tak jsem ji odpalil a poslal opet do reklamace

strucne receno, tenhle MB ma vydrz radove par mesicu, skoda ma vyborne vybaveni i vykon

tedy moje rada zbav se ho co nejdriv, nejlepe dobropis
    nějaký mobilní hračičky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání