Stránka 34 z 41 PrvníPrvní ... 24303132333435363738 ... PosledníPoslední
Výsledky 826 až 850 z 1019

Téma: :: VODNÍ CHLAZENÍ ::

Standardní re

Bavite se tu o kravinach , jakoby nebylo co resit ??
    rozumneho .
    Frezovani na 3DCNC frezce

Standardní WB_HDD

Novy WB na HDD hned 3*

Osobne mam 3 disky a povazoval sem za zbytecne tam 3 krat pretahovat hadice. tak sem to poresil takto. Zabira to dve pozice 5/25.

RADEK

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Človeče, si frajer. Nádhera...

EDIT: neuvažoval si o tom, urobiť to trocha užšie ako je šírka 5 1/4" pozície a hodiť to na silentbloky alebo do krabice (kôli odhlučneniu)
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Standardní

hmm, nadhera..... to se musi nechat..
    Athlon 2400+ (T/Bred: 14x166); Tt CooperShim; ASUS A7V880; 2x 512/400 hynix CL2.5 - dual channel; MSI GeForce4 Ti4800 SE; Maxtor 40GB + WD 250 GB; blue cold cathode Thermaltake + fans;
    CPU & GPU - WaterCooled (thx to eRty - wb & vymenik) + big casemodding - complete: 100%
    SE T630 (T-mobile black) + MSI bluetooth MS-6967

Standardní

To je přesně to co bych potřeboval...
    Budeš to také prodávat?

Standardní re_

Citace Původně odeslal DlouhyJony
    Budeš to také prodávat?
    Samozrejme (predbezna cena je cca 1200,- + postovne)

RADEK

Standardní Re: re_

Citace Původně odeslal Radek-B
    Budeš to také prodávat?

RADEK
    Ouu ouu. Tak tohle jsem přesně čekal. Nojo no materiálu je tam dost, nedá se nic dělat. Ještě se tedy rozmyslím.

Budeš to také prodávat?

RADEK
    Ouu ouu. Tak tohle jsem přesně čekal. Nojo no materiálu je tam dost, nedá se nic dělat. Ještě se tedy rozmyslím.
    No presne tak , ale rozvaz ze je to na tri disky ,, galaxi to strili na jeden po 550,- tak to vyjde si myslim slusne.

RADEK

RADEK
    No presne tak , ale rozvaz ze je to na tri disky ,, galaxi to strili na jeden po 550,- tak to vyjde si myslim slusne.

RADEK
    Tak to jo, když je to na tři disky. Já budu mít korunky ale až na přelomu roku 2004-2005, dříve ani "ň".
    Když takhle frézuješ, potřeboval bych vyfrézovat expanzní nádobku, šlo by to? Zatím nevím přesně jakou, chtělo by to pokonzultovat.

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

No na ty disky je to fakt paradicka, klobouk dolu.

Standardní

naozaj pekne.
    vidim,ze mas Maxtor-ked chladis boky HDD,znizi sa ti aj teplota integracov na radici?neviem,ci je tam nejaky kontakt na telo disku.mam tiez tento disk a svaby su horuce.Ak by si disky zabalil do molitanu,neprehrieval by po case sa prave tymi svabmi?
    NF7-rev2.0 , Barton2500@3200 , 1GB DDR466 ,19"LCD LG L1970HR-BF 2ms, Hercules 9800NP,externy vodnik(CPU,NB,HDD)

Standardní re

Citace Původně odeslal jaro.jaro
    naozaj pekne.
    vidim,ze mas Maxtor-ked chladis boky HDD,znizi sa ti aj teplota integracov na radici?neviem,ci je tam nejaky kontakt na telo disku.mam tiez tento disk a svaby su horuce.Ak by si disky zabalil do molitanu,neprehrieval by po case sa prave tymi svabmi?
    KOntakt na telo HDD je 6-ti srouby a temi ploskami kolem nich , takze teplo se odvadi pomerne dobre, a prave to telo je podstatne studenejsi nez pred tim. a samozrejme se timto ochlazuji i ostatni soucastky.
    Pak tam mam jeste dva hitachi HDD a ty taky pekly jako prase, obvzlast kdyz sem vsechny disky dal nad sebe (mam malou bednu ) tak uz se to nedalo s tou teplotou.

RADEK

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

2Radek-B: cece super prace, mohl bych se zeptat na rozdil teploty pred a po chlazeni ? Je ten disk pri chlazeni i tizsi (mam pocit, ze muj Maxtor je vlaznej tichej a jak dosahne tech 60°C, tak prerve vse )

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní Re: re

="Radek-B]
    KOntakt na telo HDD je 6-ti srouby a temi ploskami kolem nich , takze teplo se odvadi pomerne dobre, a prave to telo je podstatne studenejsi nez pred tim. a samozrejme se timto ochlazuji i ostatni soucastky.
    Pak tam mam jeste dva hitachi HDD a ty taky pekly jako prase, obvzlast kdyz sem vsechny disky dal nad sebe (mam malou bednu ) tak uz se to nedalo s tou teplotou.
    RADEK
    tiez sa chystam na nieco take- ale podstatne jednoduchsie a skaredsie -nemam frezu.Dva medene plechy ako bocnice(priskrutkovane) +jeden na celo HDD a na ne naspajkovana po obvode medena trubka(15mm,niecim ju zdeformujem,aby mala co najvacsiu dotykovu plochu-zialbohu stvorhrannu "trubku " z Cu som nevidel). Ale prave chcem chladit aj tie horuce integrace a preto pouzijem dalsi Cu plech ktory pojde vodorovne pod HDD ,bude prispajkovany na tie bocne a zaroven sa bude dotykat vrchov tych integracov(+ strieborna pasta).Ocakavam,ze ta teplota pojde rapidne dole a ze bude mozno obalit disk do tlmiacej peny bez potreby akehokolvek prudenia vzduchu.
    NF7-rev2.0 , Barton2500@3200 , 1GB DDR466 ,19"LCD LG L1970HR-BF 2ms, Hercules 9800NP,externy vodnik(CPU,NB,HDD)

Standardní

http://radekb.shyper.com/

RADEK
    Nejde
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr

RADEK
    Nejde
    Taky se na nej nemuzu dostat
    ASUS A6T-AP017

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Citace Původně odeslal Fraj#r

RADEK
    Nejde
    Taky se na nej nemuzu dostat
    Zkuste http://maxik.sh.cvut.cz/cascade/index.htm
    Pilooooooot!

Standardní

RADEK
    Nejde
    Vim o tom , je to delako a ma to i velkou odezvu ,, musi se to predelat.

RADEK

Standardní re

http://radekb.wz.cz/index.htm

toto snad bude lepai , dela se na aktualizaci,

RADEK

Standardní

tak jsem toho vodníka složil - věci jsem měl od galaxiho, VŽIVOTĚ UŽ ŽÁDNÝHO VODNÍKA DĚLAT NEBUDU, NA TO SE MŮŽU VY*RAT ....... kdybych věděl, co to bude obnášet, tak bych do toho nešel - mimochodem, stálo mě to 10 klacků ...... U Ž N I K D Y ! ! ! !

Standardní

Citace Původně odeslal Jezyn
    tak jsem toho vodníka složil - věci jsem měl od galaxiho, VŽIVOTĚ UŽ ŽÁDNÝHO VODNÍKA DĚLAT NEBUDU, NA TO SE MŮŽU VY*RAT ....... kdybych věděl, co to bude obnášet, tak bych do toho nešel - mimochodem, stálo mě to 10 klacků ...... U Ž N I K D Y ! ! ! !
    Proboha, co jsi stavěl vodní elektrárnu?

Standardní

Citace Původně odeslal Jezyn
    to by me zajimalo s cim jsi mel problemy?
    ASUS A6T-AP017

Standardní

To bude asi rukama . Aby si náhodou někdo nemyslel, že to je WB od Galaxiho, tak jako čerstvý majtel vodního chlazení jsem s jeho WB velmi spokojen (CPU + GPU). Osobně jsem se vešel se vším všudy do 2000,-.

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

no 10K je dost...

nicmene slusnej vodnik v pomeru silent/performance se neda postavit za par korun..
    idealni investice tak 5+K /ja radej nepocitam kolik sem do toho navrazel hodne se mi vratilo ale k tem deseti se to hoodne blizi/
    .

Standardní

no já do toho vrazil ccca 7tisíc /kpcool(bloky)+galaxi(expanzka+čerpadlo)+erty(vým ěník) , montáž proběhla napohodu / i když moje ruce jsou na to lévé ještě že kámoš je super technik / a vypadá to velice slibně zatím jsem testoval jen tak a po cca hodinovém zatížení a bez žádného větráku /musím prodloužit drátky / a s oc grafiky teplota ustálila na 38 stupnu, jak zapnu 12 fan tak to bude lepší. A pak samo oc procíku

2Jezym - napřed to chce promyslet, zvážit PRO a PROTI a pak se odhodlat.
    Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Vodní chlazení - chladič CPU, GPU a CHIPSETU
    Založil Ezechiel v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 31.01.2005, 10:44
  2. Moje vodni chlazeni v1.
    Založil Prokop v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 40
    Poslední příspěvek: 06.06.2004, 02:10
  3. Vodní chlazení zdroje
    Založil honzanun v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 8