zdravim, chci pridelat na grafiku pasivni chladic ( i na pameti ) pomoci pryskyrice. a kvuli lepsi kvalite spoje mi bylo doporuceno, abych grafiku vlozil do tlakovyho kotle s dvema atmosferama... nemuze se grafika nejak poskodit?
zdravim, chci pridelat na grafiku pasivni chladic ( i na pameti ) pomoci pryskyrice. a kvuli lepsi kvalite spoje mi bylo doporuceno, abych grafiku vlozil do tlakovyho kotle s dvema atmosferama... nemuze se grafika nejak poskodit?
Nejaky to Jabko a nejakej ten Nikoooon + fitpc2 s FreeBSD :)
a proc to nechces udelat klasicky sekundak+pasta? u r8500 mi to pasiv na gpu udrzelo uplne v pohode, o pametech nemluve
i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
"Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."
U pameti urcite bude stacit sekundove lepidlo + pasta, na jadre zalezi na tom, co tam bude za pasiv, ale i tam je tohle reseni ve vetsine pripadu dostacujici.
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
sekundovym lepidlem jsem to uz mel udelany, ale pak mi pasiv z jadra upadl... chci to udelat tak ze to uz nikdy nepujde dolu...
tak ho tam přišroubuj nebo ho přilep pořádně
Some parts of this post may be considered violent or cruel
Normalne sem v pctunnig shopu koupil nalepovaci heatsinky na pameti z modryho elox hliniku za 180kc samolepici a prdnul to tam...slo to nahoru o 10MHz OC!!dneska sem vzal jeden starej chladic z P233 a vyvrtal do nej diry + zavity podle otvoru kolem GPU....zitra to pridelam a zkusim jak to chladi , protoze origo chladic je sice hezky ale rve jako prase a moc nechladi....a to je moje pruprava na Vmod presne podle navodu co tady nekde na OC foru je presne na muj Gainward GF4Ti4200...v tydnu to zmaknu a uvidime esi se dostanu s pametma (Etrontechy fuuuuj
) aspon pres 610Mhz bez chyb...cus Nak
Athlon XP-M 2,4GHz
Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.
Podla mna by to malo byt v pohode. Predsa tam nie su ziadne pohyblive ani makke casti. Navyse dva atmosfery nie je velky tlak. Chcelo by to mozno porovnat s technikou ktora sa pouziva pod vodou - pri vyssich tlakoch, ale podla mna to bude v poho...Původně odeslal bufobufo
rozhodne to skus, som zvedavy jak to dopadne![]()
3570K, 16G, x25-m, itx
xj40
Tlak nemá vplyv na kvalitu spoja. Teplota áno.Původně odeslal bufobufo
Zvýšený tlak sa používa pri zalievaní transformátorov, aby živica zatiekla hlbšie medzi závity (predpokladám, že od niekoho z tejto branže si dostal ten tip)
Takže: ja by som to nerobil, zvýšeným tlakom môžeš poškodiť elektrolytické kondenzátory.
To zahriatie (z mierou!) nemôže uškodiť. A odporúčam zakúpiť tepelne vodivé lepidlo (ponúka napr. Zalman pri niektorých pasívoch, ale dá sa kúpiť aj u nás...)
▌SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌
[quote="PeterM"]tenhle tip jsem dostal od kamarada co dela zubniho technika a pouzivaji to pri delani protezPůvodně odeslal bufobufo
![]()
[quote="PeterM"]tohle me vubec nenapadlo, jeste se na to radsi poptam nekoho, kdo tomu vic rozumiPůvodně odeslal bufobufo
)
V CC maji za par petek nalepovaci teplovodivy oboustranny ctverecky ruznych velikosti,4x4 cm vyjde asi na 70kc a nemusis jit lepit priskyriciAnebo z neceho zbastli sponu/celej chladic a pridelej to nakejma M2 za diry okolo GPU.
GeForce 2 GTS prezije vsetko! Ja by som sa toho nebal. A keby nieco tak aspon budes mat dvovod kupit nejaku 6800![]()
desktop MoBo: Gigabyte MA770-DS3, CPU: X2 4450e, RAM: 2GB Kingston, HDD: Samsung F1 750GB, GPU: Radko 3850, DVD: Samsung SH-S223F, Case: CoolerMaster Elite 330, Zdroj: Fortron 350W 60GLN, LCD: Samsung 223BW, repro: Creative P380 ||| notebook Compaq Evo n620c: Pentium M 1,5GHz, 1GB RAM, 120GB HDD, 14" LCD (1400x1050) a našlapaný Mobile Radeon 7500
If there are no stupid questions, then what kind of questions do stupid people ask? Do they get smart just in time to ask questions?
Dej tam solidni pasiv a mormalne ho prilep jako ja dvouslozkovym lepidlem. To moje by melo vydrzet az 110 stupnu. Dej ho pekne jen do ruzku a jinak pastu, 5 minut drzet a hura do kompu. Momentalne drtim gf2 sice jen mx, ale jadro slo z 200 na 260 a je to pasivne![]()
Intel Pentium M 1.6GHz/725 Dothan, 512MB Ram ... support by ASUS
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)