Jak jiste vite, existuje neco jako projekt IgorPlug-USB. Implementoval jsem LCD interface do puvodniho zapojeni, vcetne pluginu do jaLCDs, jediny problem je, ze to je pomerne pomale, cca 2 refreshe 16x2 LCD /sec. Tak jsem se s Igorem Ceskem domluvil ze vyvineme nove rychle univerzalni zarizeni pripojitelne na USB. Zarizeni bude pro USB vyuzivat prevodnik fy. FTDI FT232BM a uP ATMEGA8. Vyrobni naklady budou cca 500-600 vcetne LCD. Schema je navrhnuto, pocita se s LCD hitachi 48700 compatibilni, 4-tlacitky, IR prijimani/vysilani, Wake-ON IR/button. Dale zbyva cca 5 portu I/O/(A/D). Prevodnik ma firemni drivery pro windows, mac, linuc, win CE. Komunikace pres ASCII protokol - intelignetni, nebude zavisle na platforme.
Stav vyvoje cca po mesici nic moc, navrhnute schema/70% komunikacni protokol. Az bude mit Igor cas vidim to na rychly postup s firmwarem. Zarizeni bude komunikovat i pres hyperterminal. V linuxu lze udelat jednoduche skripty, zapisujici na COM->LCD. To je snad vse co jsem chtel rici.