Citace Původně odeslal Fox!MURDER
Citace Původně odeslal PeterM
Navrhnúť HW na to, čo chceš urobiť je brnkačka, horšie to bude zo SW.

Nechcem sýčkovať, ale všetky moje väčšie projekty skončili tak, že som oživil dosku, otestoval základné funkcie a nikto ma nedonútil napísať k tomu aspoň drajvery...

EDIT: ten displej čo si hľadal datasheet (ten malý modrý...) - dopadlo to nejako?
toho se taky bojim ... ale treba kdyz budu mit na stole HW tak se v tom budu vrtat dokud to nedodelam a nebo kdyz nekdo uvidi funkcni HW tak mi pomuze SW napsat (ostatne by to nemuselo vyjit ani moc draho)
jen nevim jak s tim merenim teplot (ty "dallasy" mi prijdou moc drahy a zase merit odpor cehosi mi prijde trosku zvireci), prutoku(to fakt netusim jak na to) a display (nejradsi bych grafickej ale nevim nevim jesli bych ho zvladnul softwrove ... takze radsi klasickej maticovej) ...
btw. ten malej modrej se mi tu furt vali, DS jsem k tomu nesehnal a vyrobce na me kaka ...
Na Atmely je dostupná knižnica pre prácu z grafickými displejmi (je niekde tu: http://www.mcu.cz/modules/news/ ), navyše tie displeje sú pomerne inteligentné.
Ako čidlá doporučím moju oľúbenú radu od Maxima (komunikácia I2C) - kusové množstvo zdarma (takej ponuke sa nedá odolať )
Merač prietoku potrebuje mechaniku - potom je to už len o počítaní impulzov.

Tvoj optimizmus, čo sa týka vývoja SW nezdieľam. Mne sa tu váľajú dosky staré aj 10 rokov, mám v tom (na tú dobu) veľké peniaze - a SW som nenapísal a už ani nenapíšem.

BTW: ako píše Marty - ovládače do OS - to je problém. A OS sa menia dosť často. (pozdravte Billa G.)