Citace Původně odeslal miho
Citace Původně odeslal antiOBR
A64 na 2500Mhz a s mym PIV NW 3.8Ghz se to nemuze rovnat, P4 prevede stejny film do DIVX o celou pulhodinu rychleji. To neudela zadne A64 pod 3GHz a kdo tady takovy ma? P4 + dual channel a kvalitni pameti je janej vykonovej vitez
a budu se tvarit jako vitez Muzes se hadat jak chces ale kdyz se to zprumeruje tak to proste vychazi nastejno. Tak se pomalu te vlci mlhy ze xyz je jasny vykonovy vitez zbav. Bral bych s prihmouzenim oka "A64 je jasny vykonovy vitez v hrach". Ale obecne to neplati.
Zajímavé, že mně při nastavení nejlepší kvality (dekódování MPEG2 podle normy IEEE1180 a nejlepší kvality enkódování v XviDu) vyšlo, že Celeron D byl výrazně pomalejší než Sempron 3100+ (http://www.svethardware.cz/art_doc-B...3006F9A20.html). A jen pro zajímavost - moje nejlepší výsledné fps na taktěném XP-M bylo kolem 15, tak by mě fakt zajímalo, jaké "optimalizace" rychlosti na úkor kvality používá Anandtech. A ohledně THG - moc dobře si pamatuju, jak v minulosti při použití FlaskMPEG zvolili (pro dosažení hodně fps) nejrychlejší dekódování přes SSE2, které, jen tak mimochodem, způsobuje artefakty ve výsledném obraze. Je to jen o nastavení a rozhodně neplatí, že P4 má v enkódování navrch.