U starsich to co vim platilo ale plati to i pro nove (20GB+)? jedna se mi treba o to jestli se v dusledku zmeny teploty meni fyzicka velikost ploten apod. Napr kdyz ho prinesu z -5C a strcim do do kompu a rozjedu na tech 30-40.
beru veskere napady
U starsich to co vim platilo ale plati to i pro nove (20GB+)? jedna se mi treba o to jestli se v dusledku zmeny teploty meni fyzicka velikost ploten apod. Napr kdyz ho prinesu z -5C a strcim do do kompu a rozjedu na tech 30-40.
beru veskere napady
to urcite! ked je taky zamrznuty disk, tak ani loziska nemozu poriadne
mazat.
jeden znamy, pracovnik v PC servise mi hovoril ze zakaznik mu doniesol
PC a ze ho mal v aute (boli vtedy mrazy), ale ze len kratko.
tak ho zapli a po chvili sa vraj spalil kompletne cely PC, ze HD procesor
a doska museli ist na vymenu
Původně odeslal mao
![]()
![]()
![]()
no zas bych to nedramatizoval![]()
![]()
![]()
ale je fakt, ze disku nahla zmena teploty rozhodne nepomuze a vubec ne kdyz se jeste hned zapne....z vlastni zkusenosti...
nejlepsi (podle me) je pokud mas vic disku a na tom "zmrzlem" nemas system, tak ho zapojit, at se rozjede, nechat ho tak chvili (nehrabat na nej pro nejaky data) a za chvili restart a uz by to melo byt v pohode
dalsi zkusenosti uvitam![]()
Každému mechanickému zařízení to vadí.Původně odeslal jedik
U elektrického a elektronického se navíc přidává i kondenzace, která se nemá ráda s elektřinou...
Kvuli HDD odesel cely komp jo ?
![]()
A pohadky byl konec.
presne, jak je to studene tak se ti tam vysrazi voda. jak to natece do zdroje pujde to nejspis do kremikoveho nebe
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)