Mám case AT a chci ji upravit na ATX. KOupilk jsem si nový zdroj, ale mám problém s vypínačem. Kde a jaký si mám pořídit. Kámoš říkal že si musím koupit přepínač.
Mám case AT a chci ji upravit na ATX. KOupilk jsem si nový zdroj, ale mám problém s vypínačem. Kde a jaký si mám pořídit. Kámoš říkal že si musím koupit přepínač.
No odpověd je jasná.. pokud máš starý AT a máš na něm tlačítko reset a funguje tak použí ho.. zapoj ho akorát do Poweru místo resetu a bude to fungovat nebo si kup nový jak říká tvůj kamarád nebo si přečti fuck (faq) a tam něco najdeš já to budu taky řešit akorát jsem línej jak to prase![]()
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali
No stary AT casy mely vetsinou este tlacitko turbo, takze prepis napis na power a reset muze zustat resetem, pochybuju, ze bys to tlacitko moch dneska vyuzit =)
Původně odeslal TheRoot
Turbo je prepínač a on potrebuje iba tlačítko (spínač) bez aretácie...
▌SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌
Ja jsem si v GESu koupil velky tlacitko do panelu a dal to misto toho puvodniho vypinace (na ten plisek, co ho drzi). Krasne to tam pasuje a na casu neni vubec zadna stopa po upravach.
Ale tohle reseni nepujde pouzit v pripade, ze mas na casu packovy vypinac.
jak píše PetrM turbo funguje systémem že drží pozici ale dá se předělat..
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali
Tak nevim, ale ten co sem dneska rozebiral na strechach mel turbo spinac, nevim jak to, ale jo =) Ale nechal sem ho tam, protoze nebyl hezkej, zatah sem jenom kably =)Původně odeslal PeterM
Turbo je sice přepínač, ale přece není problém ho vždy stisknou 2x za sebou![]()
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Já by jsem ale chtěl, když vypínám počák aby se vypnul sám s nemusel by jsem nic mačkat.
V tom pripade je ATX PSU tvuj friend
...ja to cele ale stejne pak este rad odpojuji od elektriky, no![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)