Ja by som asi siel by do EPOXU 8RDA3+. Ozeliem SoundStorm - kedze mam FIII, tak to snad zvladnem. Ma gulate kable, pasiv na SB, aktiv na NB (vyhodaasi nie - lebo tiez blbne ako ten na abitoch), 2xLAN. Dost dobra podpora modif. biosov. Okrem chybajuceho SS asi vsetko OK.
Vsetci ale radia najviac aj tak NF7-S rev 2.0 (ma SS, vyborna podpora).
AN7 ma podla mna ale lepsie rozlozenie, ma aj optic vstup aj vystup (NF7S len vystup), ze vraj uGuru robi problemy napr. so Speedfanom a podobne - monitoring a regulacia ide len cez dodany soft. A nie je taka dobra podpora MOD biosov... Tj. asi aj mensi OC potencial.
A nakoniec: ASUS A7N8X-E WIFI - ma pasiv na NB (odpadaju problemy s vrcanim fanu), wifi kartu, 1000MB Lan+100MB Lan, no ma horsi OC potencial - nema zmenu voltaze na NB - aj ked cital uz aj diskusie o tom ze to zase nie je az take ucinne/potrebne. Pravdepodobne "vdaka" menej stabilnemu napajaniu CPU (2fazove), ma max stabilne fsb nizsie ako ABIT a EPOX - okolo 215-225. Pomohol by snad mod bios. Ale aj tak ma AMI BIOS!!! Ten ma ze vraj najviac problemov s MOBILE XP a vobec sa mi zda celkovo divny. Min voltaz CPU az 1,65V!!! Takze ziadny undervolting... Super cena a vybava ale inak...
Takze v mojom pripade (XP 2500+ MOBILE) asi EPOX, mozno ABIT.

Odpověď s citací