Citace Původně odeslal trodas
Ha! Mam dotaz. Ukazalo se, ze muj letity (koupen jak vysel) Enermax 431W uz neutahne extremni pokusy, jako je Barton na 2700Mhz, s gigem ramky 2-2-2-11 na 3.2V a 225MHz + samo disky, DVD, FX5700Ultra, SB Audigy2zs a tak...
Takze susim na ubohych 2400Mhz a jak spravim svy chlazeni, tak se bude take musit zmenit zdroj, Pozadavk:
- 500W stabilne a vyse (to neni joke)
- 120mm vertak zespodu (to je take nutnost)

...nez to nekdo zacne rozebirat, tak estlize 431W Enermaxik neudrzi (a to ma modnuty raily na 3.52V a pridavam i na dalsich trosku), tak je mi jasne, ze zvlaste pomyslim-li na 256MB verzi FX6800, tak pod 500W jit je smrt.
120mm fan dole proto, ze nemam v case ZADNY fan a zadny nikdy mit nebudu, takze tohle jediny musi delat flow vzduchu od chladice mosfetu, jenz se nepekne prehrivaji...

Takze jsem se logicky dival na Fortrony. Treba typ FSP530-60GNA:

http://www.newegg.com/app/ViewProduc...104-968&depa=0

...vypadal slibne, ale nema fan dole - ty "dual" fany ma dva 80mm za sebou, hmmm... To je pro me nevhodne, to by se mi mobo vypalilo... Musi tam by ta 120 dole... Nevi nekdo o necem SLUSNEM?
Tak jestli je to tendle, taxe ti ani nedivim, ze to neutahne ... idealni by bylo asi neco takoveho ... tvuj problem bude totiz ve slabe 12V vetvi ... taxe podivej po necem, co ti vyhovuje vykonove a ma na 12V vetvi kolem 30A ... a vubec to nemusi byt nejaka 500W mrcha, klidne i 370W Noisetaker od Enermaxu(ten ale nema 120 fan) ... ja bych sel do tohodle - ta 140 fan ti bude vyhovovat bych rekl