Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 31 z 31

Téma: ICQ a smazaný Contact List

Standardní

Zadne problemy s icq jsem nezaznamenal. Pouzivam Trillian 2.013, jenž doporučuju, je i free verze, lze ho instalovat bez admin práv, já bych se toho nebál, i když seš v práci, jestli tě vyhodí kvůli freewaru, tak je to sux firma.
    Kolega s icqlite4 měl taky problémy.

Samozrejme je dobre, mit kontakty stazene lokalne. Sami vidite proc.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Už mi to konečně jede, jinak mi v sobotu do práce přišel mail z ICQ supportu, takže na ty lidi zase tolik nekašlou, jak jsem si původně myslel.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Tak me napadlo, co z toho ta firma, ktera provozuje ICQ, ma, ze to provozuje, zvlast, kdyz plno lidi nepouziva "oficialni" ICQ klienty s reklamou?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Tak me napadlo, co z toho ta firma, ktera provozuje ICQ, ma, ze to provozuje, zvlast, kdyz plno lidi nepouziva "oficialni" ICQ klienty s reklamou?
    Jakým způsobem je to financovaný nevím, ale ta reklama co je v icq jim asi žádný prachy nepřiináší, co jsem viděl, tak je to většinou jenom reklama na některý funkce icq a nebo podobný ptákoviny.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    Jinak si mate zalohovat profily lokalne
    ¨

nejak tuhle fci nemuzu v ICQLite 4.0 najit, chci prejit na Mirandu ale nemam Contact List :/
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Standardní

Citace Původně odeslal Warlord
    Citace Původně odeslal jedik
    Jinak si mate zalohovat profily lokalne
    ¨

nejak tuhle fci nemuzu v ICQLite 4.0 najit, chci prejit na Mirandu ale nemam Contact List :/
    Jo tak jak to je v ICQLite tak to nevim, ja jsem ten postup popisoval pro Mirandu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání