tak tak, rozhodne si vypocuj aj NAD - sam mam ako som tu uz niekde pisal model NAD C350 - stal ma pred takmer 3 rokmi vyse 17tis Sk.Původně odeslal chessman
Co sa tyka nameranych parametrov a zvlast tej odozvy na obdlznikovy signal, tak v tejto discipline nema NAD vo svojej triede konkurenciu - dokonca tusim v casaku WATT robili taku brutalitu, ze merali odozvu na obdlznik nie len do "ciste odporovej zataze" - cize na vystup zosiku dali namiesto reprakov vykonovy odpor - toto zvladli vsetky zosiky relativne dobre, ALE potom, kedze repraky su "kompexna" zataz a nie cisto odporova, tak pripojili na vystup tusim kondenzator co je najhorsia mozna zataz na zosik z hladiska stability - a vysledok: niektore zosiky uz evidentne zakmitavali, jednemu zapracovala prudova ochrana, len u NAD-u prakticky nebol poznat rozdiel medzi priebehom na ciste odporovu zataz a tym kondikom - tomu sa povie stabilny zosik![]()
...inak NAD je jednym z mala vyrobcov, ktory udava aj vykon do zataze 2 Ohmy - takze ta nemusi trapit ake bedne pripojis - inak aj tak impedancia bedni je frekvencne silne zavisla a aj u 8ohm bedni klesa impedancia na niektorych frekvenciach az na 2ohmy !!! takze sa oplati mat zosik, ktoremu to nerobi problem...
...inak u NAD350 ma pouzite vykonove koncaky tie iste ako pouziva NAD u svojho najvyssieho modelu tusim S300, ktory stoji tusim okolo 80tis...

Odpověď s citací