A co by sa tym asi vyriesilo? Ja Ti verim, ze to neslape dobre... ale v pripade D3 je to pravdepodobne problem nedostatocneho CPU. Teraz som to pozeral a D1200 sa nevojde ani do minimum requirements. Ten efekt s "velkymi miestnostami" co popisujes je uplne prirodzeny - system ma viac prace s renderingom, teda FPS pojde dole. Tak to funguje aj na tych najvykonnejsich systemoch. KOTOR je tiez pomerne CPU-bound hra. O CS som sa uz zmienoval - tam su nejake objektivne problemy.Původně odeslal Drunk)Marine(
Bohuzial, nadavat mozes kolko chces, Tvoj problem to nevyriesi. Ja by som rad pomohol, keby existovalo nejake jednoduche univerzalne riesenie. (A keby 50% ludom "zostal kus srotu", tak by tu uz tato firma vyrabajuca graficke chipsety neexistovala...)proste kazda hra to robi, ozaj nechapem preco, ale ako si tu uz dnes 5hodin citam nadavania na ATI drivery tak tiez si myslim ze stym daco bude, akoto ze gf2mx si tam strcim, ide ok, fps-da sa, drivery keby som nechcel nemusim ani hladat, strcim si tam ati-fps pod mierou hratelnosti(a to som velmi tolerantny clovek) zabijem tony hodin tahanim driverov updatov a neviem ani akych pakarin, a ani sa to nerozchodi na mieru hratelnosti(to je 640*480 stale fps 30+) ti stastlivci ktorym to ide sa mozu mat fajn, ale tym zvysnym 50% ludom zostane kus srotu co mozu pouzit ako rohozku![]()
EDIT: Btw. vsetky spominane hry su OpenGL-based, takze ak ich velmi preferujes, zrejme si mal zvolit nieco z ponuky NV.

VIP
Odpověď s citací