Citace Původně odeslal jan555
Vykuk: no tak tohle se tady snad neřeší, jestli jo, tak nevím Když stihneš dát stop, tak to znamená, že nemáš proscannovanej file NAVčkem, tudíž ho tam nemusíš mít ...
Tady se řeší, že něco brzdí načítání adresářů... a nejni to XP SP2... už vícero lidí narazilo na NAV... a kdybys četl pořádně, tak jsem psal o testování archivů... ty samozřejmě taky mohou obsahovat viry, jenže je-li archiv dosti velký a ještě k tomu blbě fragmentovaný na disku, tak se pěkně načekáš než se do něj třeba jen dostaneš... Tím, že vypneš kontrolu archivů ještě nevypínáš celej NAV... btw. ještě jsem neslyšel o viru, kterej by se spustil pouhým rozbalením archivu (i když možný to asi je...) a jakmile archiv rozbalíš, tak se o soubory postará NAV i bez kontroly archivu, takže asi tak... je to jen tip na viníka!!! A když si představím, že dnešní hry používají on-line kompresi za běhu, tak jestli ten stupidní NAV skenuje pořád dokola celý archivy a ne jen soubory, které se v nich nacházejí (aktuálně používají), tak mám možná i horkej tip na to, proč se mi některý hry sekaj (hrabání disku na 1GB RAM ), ač mám docela silnou mašinu