Citace Původně odeslal chessman
zjednodušeně-rychlost s jakou zpracuje změny v signálu-v napětí. udává se ve voltech za mikrosekundu. podle mně jedna z nejdůležitějších charakteristik zesiku. takže když víš frekvenční rozsah s dynamikou a rychlost zesiku - dle těchto údajů už se opravdu dá odhadnout jak to bude hrát. bez jen jednoho z nich je to bloudění.
Volty v mikrosekundách? To jako čím víc voltů za mikrosekundu? Napětí v závislosti na časové konstantě? kluci nepletete si to nějak? Napětí je stav energie mezi dvěma poly nezávisle na čase. Změna může nastat snad jedině změnou proudové hodnoty, ale to bych pak popsal jako v "ampérech za mikrosekundu". Je-li dána impedance/odpor, pak má vliv na signál změna proudové hodnoty, která defakto "rozkmitává" membránu. Co může asi tak spozdit náběh kmitu, když rezonátor kmitá konstantní rychlostí a mění se pouze charakteristika. IMHO HK má frekvenční rozsah až do 130kHz při proudech 30A a víc. Tak nevím co tím myslíte. Nicméně tak jak to popisujete to v papírech nemá snad nikdo, kromě HK a údaje jako DOBA NÁBĚHU 16-mikros. a RYCHLOST PŘEBĚHU 40V/mikros. mi nepřipadají nízké, nebo pomalé. Zkusíme to porovnat

Jsem přesvědčen, že téměř 1kW příkon a samostatné napájecí okruhy na přední a surroun kanály hovoří jasně.