Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 38 z 38

Téma: Jak barvit vodu??

Standardní

fuuuj to je zaby sliz? Chyba nalepka Toxic
    |Barton 2500+ | MSI RX9800Pro | PQI 2x256 MB DDR 333MHz| Epox 8RGA+| Mon: iiyama HM703UT Vision Master Pro 413| HDD: 200 GB WD ATA133 7200ot, 40 GB WD ATA100 7200ot, NEC4510| KME400Watt zdroj|Trumatic L4030 (laser cuttting)|

Standardní

Nech ho, chudaka
    Dyt to vypada docela dobre a zajimave Zelena je to pekna, a i ten reservoar se mi docela libit, sice je trosku gheto resenej, ale je peknej

Na domaci vyrobu a podminky super

Standardní

Citace Původně odeslal trodas
    Nech ho, chudaka
    Dyt to vypada docela dobre a zajimave Zelena je to pekna, a i ten reservoar se mi docela libit, sice je trosku gheto resenej, ale je peknej

Na domaci vyrobu a podminky super
    tak tak..souhlasim..myslim ze ta zelena vypada hodne dobre..obvzlast v ty expanzce...
    mozna bych to NAK (nevim jak) trochu ztmavil
    nic....

Standardní

no, vona ta barva v expanzce je celkem dobra... akorat barva v hadickach je marna pac maj mlecny zabarveni... neni co ciry... takze az sezenu ciry hadicky, tak to bude o poznani lepsi... jinak to este ztmavim pridanim jeste jednoho zvyraznovace

Standardní

No ja myslim ze ked uz nejake zfarbovac tak uz nejaky UV adjektivum V nemecku vyndu na par korun a vyzera to fakt cool .. dokonca aj bez UV svetla
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

Standardní

nevim jak zeleny ale zluty zvyraznovac je uv aktivni..takovy dozelena
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

no nevim ja mel to originalni UV barvivo z nemecka a po ctrnacti dnech jsem mel zasr.a.nej okruh.. zkusim zvyraznovac
    .

Standardní Zvyraznovac

A jak to je se zvyraznovacem v modry? Popripade co modryho UV reaktivni se da sehnat, aby to ne***lo okruh? Nerad bych za mesic vyndal modrej blok =)

Standardní

zkus a uvidis..samo ne v okruhu ale do flasku a dej ji pod tu katodu a uvidis..a dej vedet
    ja mam kraplou katodu takze musim koupit novou a do ps elektronics sem jeste nemel cestu takze ted nesvitim
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Senior Member Avatar uživatele epidot
    Věk
    41
    Vliv
    271

Standardní

njn, ja mam azurove modrou od nemrznouci smesi. Uz tam zadny UV sracky davat nebudu
    Barbone Tomahawk SE L, Compal FL90 v.2, C2D T7250 2x2GHz, 1GB DDR2 667 Transcend, nVidia 8600M GT 512, Samsung HM121HI 120GB 5400rpm, DVDrw WiFi, BT, Logitech MX510+Steelpad QcK mini
    Suspended: Thermalright Ultra 120+Thermalright HR-05 SLI+Thermalright HR-03, 2xWD5000AAKS+2x Silentmaxx HD silencer, 19'' Eizo T766, SB Audigi 2 value+2x18W Gembird+150W subwoofer Yamaha YST-SW215B, Enermax EG495AX-VE NoiseTaker 485W, TT Kandalf VA9000 SWA

Standardní

Citace Původně odeslal epidot
    njn, ja mam azurove modrou od nemrznouci smesi. Uz tam zadny UV sracky davat nebudu
    Ja som natom tak isto a UV mi stacia IDE kable

2Prokop : to ako fakt ? jak zasraty si mal ten okruch (co. ci, ako) ? Na zahranicnych forach vela ludi pouziva tu UV sracku a nemaju take problemy .. mozno ina znacka Asi je sa zbytocne pytat ci tu z fora ma niekdo este take skusenosti ako Prokop
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal janko_hrasko
    Citace Původně odeslal epidot
    Ja som natom tak isto a UV mi stacia IDE kable

2Prokop : to ako fakt ? jak zasraty si mal ten okruch (co. ci, ako) ? Na zahranicnych forach vela ludi pouziva tu UV sracku a nemaju take problemy .. mozno ina znacka Asi je sa zbytocne pytat ci tu z fora ma niekdo este take skusenosti ako Prokop
    tvorily se mi v okruhu modre usazeniny /obzvlast v blocich to slo krasne videt/ nehlede nato ze mi to zabarvovalo hadice.. ruce pryc od toho
    .

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

moc me to nemrzi ze mi to zasvini hadice za 20ku. a bloky se daj prolachnout. Myslim ze ten vodnik je trochu i o vzhledu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání