PeterM - heheh, neboj, ja vim, kdo a co to je Revell, modely jsem delal jako malej take, nez jsem presel na delani tech letajicich, mno a optal jsem se hlavne proto, estli nekdo nezna nejaky spolehlivy online obchod, co to ma, nebo tak neco - preci jen Prerov neni Brno ci Praha, aby se tam dalo sehnat skoro vse
Jo, a za optani se prej nic neda...tak vidim, ze to neni pravda
Clovek riskuje, ze si z nej nekdy vystreli
![]()
![]()
Hobborg - presne toho jsem se obaval. V prvni prodejne mi strcili Revell Contacta - ale nejaky SPECILAL, z popisky urceny pro lepeni chromovanych dilu letadylek - to asik nebrat?Podekoval jsem, a optal jsem se na dalsi moznou prodejnu, pani me poslala - a - mam stigro, poslala me spravne.
Za 55Kc jsem zakoupil tohle:
...ma to sice malicko jinou krabicku, nez to, co nafotil Aigor, nicmene verim tomu ze je to to same a snad to bude i dobre lepit. Kousek jsem ukapl na plexi a uz to neslo nicim sundat, plexi bylo naleptano/poleptano, coz bych videl jako dobry start. Butacel setrit cerstvy sel... (bezestop)
Chteli za to, vyderaci, 55Kc za takovou malou flasticku, des...Kolik stala u vas, lidicky?
Aigor - Ten Samson Plast plus vypada zajimave. Muze byt lepsi na plexi-plexi nez Revell? Zkousel jsi?...to vis, ja teprve cekam 24h pro jistotu na zatuhnuti spoje, takze zatim Revellu tak moc neverim
![]()
(jsem proste neduverivej)

Odpověď s citací