Citace Původně odeslal Iceman
Tak OK. Jen na začátku ještě doplním, že mě na ní chodí vše kromě toho dema. Asi je nějaké chybné. I původní Medal jede jak z praku.
Karta je docela velká, sahá mě až k disku a brání vyndání pamětí. Je tam prostě na fous. Má masivní měděný pasiv (z obou stran). Je to docela zajímavě řešený s tím plastovým krytem - usměrňuje vzduch i na druhou stranu karty. Při zapnutí jsem se až lekl, jak byla hlučná, ale po instalaci oladaču stichla. Je teď hlučná jen než najedou win - pak ztichne. Ale trošku slyšet je. Teplotu jádra mám cca 55 a paměti tuším 41 ve win. Ve hrách to jde k 60. V detonátorech (61.77) je i nastavená nějaká mezní teplota pro zpomalení jádra na asi 130 stupňů. Nevím proč, ale nelze jí měnit . Zdá se mě to hodně. V dodávaném SW WINFOX II lze nastavit monitoring teploty včetně mezní teploty a způsobu reakce (zpráva, signál, vypnutí PC) jak pro jádro tak paměti. Bohužel ventilátor nemá monitoring otáček což je škoda. Karta má přídavné napájení přez molex konektor a min. doporučený zdroj je 350W. Tolik k popisu - chcete vědět víc?
Jasne 3D mark 03 a Doom3 FPS ultra high detail