UAU, "poslech je silně subjektivní" .... "určující je měření" ...... no to je ale pěkná kravina. To bys jaksi musel měřit to, co je slyšet a ne to, co teče po kabelu. jestli v tomhle nepochopíš rozdíl, nepochopíš tuhle problematiku vůbec. Srovnáváš data tečoucí po internetu se zvukem vycházejícím z audiosoustavy. Nemá to nic společného, nejsou to jen jedničky a nuly, to už je jen znehodnocený výsledek, který je dále zpracováván. Cokoliv v datové cestě NA TO šáhne, to víceméně po-kur-ví. Bezestrátový a bezovlivnitelný přenos čehokoliv je zatím pustá teorie. U tak citlivé informace, jakou je hudba (zvuk) to platí dvojnásob.Původně odeslal Locke
Nejlépe bude, když si to prostě ověříš sám.
Jsem v podstatě "švorcák", takže nevidím nejmenší důvod proč bych měl utrácet peníze za něco, co mi nepřinese žádný efekt. Proto také jsem z počátku nakoupil levnější kabeláž. Bohužel jsem byl "nesvůj" z výsledku hned od začátku. Začal jsem zkoušet a nezbylo než jít do kvality. Je úsměvné číst, co bych slyšet měl a co neTo se tu nečte často. Na foru jsou sice lidé silně vyhranění, ale taktéž nadmíru inteligentnější, něž je běžné. Že kvalitní kabel je rozeznatelný od obyčejné tkaničky už od pohledu není moje chyba. Mě je v podstatě jedno jak vypadá, ale ono to jaksi nejde vyrobit, aby to vypadalo levně a bylo kvalitní
Že jsem zrovna psal o analogovém páru je jen využití příležitosti, platí to všeobecně o veškeré kabeláži.

Odpověď s citací