Overflow:auto normálně používam, css myslim zvládam docela dobře.
Mě se zatim nechce uzpůsobovat novej kód layoutu, kterej pořádně nefunguje, musel bych dost hodně přeskriptovat stránky a to je docela fuška. Proto si chci nejdřív připravit ten layout a pak teprv dodat obsah.
Je to v tom, že jsem měl dřív (před 2-3 rokama) stránky z framů (ne z iframu) a z tý doby mam hodně .htm souborů, který bych musel předělat, aby se daly pomocí php implantovat do <div>.
Pro IE se musej použít "fígle" který pak v jinejch prohlížečích nefachaj. To je věc, kterou na IE nenávidim. A většina uživatelů IE používá. A taky nerad dělam stránky zvlášť pro IE a pro všechno ostatní. Můj cíl je udělat právě univerzální supervalidní layout.
V současnýdobě mam asi 1/3 stránek převedenou do neframový verze, ale všechno ještě nefunguje. A dost jsem se zděsil, když jsem viděl jak mi po udání Doctype prohlížeče všechno rozházeli. Ale včera se mi už povedlo udělat layout, kterej jak se zdá funguje.
Ještě bych dodal zkušenost k těm z-indexům. Jsou hodně důležitý v opeře, když se maj objekty vrstvit přes sebe užitím pořadí v kódu (že se nejdřív nadefinuje jeden objekt s absolutní pozicí a po něm další a ten další se většinou sám vykreslí přes ten první), to mi dělalo v opeře problémy, ale když jsem definoval z-index tak to šlo v pohodě.