Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: DV capture, frame skip problem

Standardní DV capture, frame skip problem

Poradte nejaky softik ktory by stahoval podobne ako adobe premiere kde ukazuje aj ci preskocil nejake frami alebo nie... popripade by aj tym preskocenym framom dokazal nejako predist. (neviem ci sa to da)

Inak s tymi preskocenymi framami mam dost problem, az ked som povypinal vsetky programy na pozadi az potom mi to preslo na disk bez jedineho preskoceneho framu. Da sa vlastne nejako softwarovo to preskakovanie framov osetrit? Alebo to je zavysle len na rychlosti disku alebo co... Stahujem to cez firewire.

Alebo ktore softy maju nizsi frame drop....

Standardní

ja pouzivam Pinnacle Studio.
    Obcas mi to preskoci nejake frejmy, neda se nic delat, nez to cele grabovat znovu.
    Zkus vycistit konektory firewiru.
    AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
    Mobile : DELL Inspiron 1520

Standardní

Vsetko je v podstate nove, nie stare ako par mesiacov, neviem ci trochu nebude problem aj v adobe premiere 6.5 cez ktory to grabujem. Disk len obcas blikne pri capturovani tak v nom by som to nevidel, myslim ze to stiha v pohode. Vcera sa mi podarilo zase az na nejaky 5ty pokus, po restarte , vypnuti vsetkych softov a po "nedychani v miestnosti" pritom to aj tak na 1x droplo a ked som to pustil 2x tak to uz preslo... Skusim este ine softy, uvidim.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Tiez mam podobne skusenosti a grabujem cez Pinnacle , ale neni to tymi programami na pozadi. Skor je to tym ze pri nahravani z pasky sa pask avybera pretaca. Aspon u mna som to zistil takto. A osobne mi to jaksi nevadi a zatial sa mi stratilo maximalne 5.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání