Citace Původně odeslal Frost
Můj problém spočívá v tom že po nainstalování mi nenabehnou widle, jen tam tak behá ta čárečka pod logem WinXp a nic víc, pomůže jen "poslední známa konfigurace". Zjistil jsem že to děla i u starsich ovladačů 4.40 a 4.35 je to ovladači IDE řadičů, nainstaloval jsem pouze IDE ovladače a děla to to same, když je nenainstaluju tak je to v pohode. Posledni ovladače ktere mi funguji jsou 4.25 (ted nevim presne to cislo) Nepokousel bych se je preinstalovat, ale když vypaluju DVD a začnu na jiné mechanice grabovat, tak mi zásobník v neru klesa az na nulu. To se deje i pri vypalovani 8x i 4x. Muze byt muj problem s klesáním zásobníku zapricinen ovladaci? Drive na HDD maxtor 80Gb 2Mb jsem mohl vypalovat a grabovat najednou, ted nemuzu, ale neprisuzuju to vymene disku. Vypadá to jako bych měl vypnuté DMA, ale nemám, nepomůže ani prohození mechanik na jinou kšandu. Tváří se jako by HDD nedokázal grabovat a načítat pro vypalování najednou, což musí zvládat v pohodě.
No mne nforce 5.03 behaju dobre. Skus reinstall nera. ... Nemas comp moc Overclocked