Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 29 z 29

Téma: Fx5900xt MSI nebo Prolink???

Standardní

Fleak & Martin83 -> na tento cooler sa opytajte Pirs-a pokial ma pamet neklame tak ho mal na jeho FX5900vke (a dost nan pizzoval)
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Citace Původně odeslal DeAcoN[MG
    ]No nevim jak vy ale ja sem ted stavel kamosoj comp s prolinkem 5900xt , sam mam leadtek5900xt a ten prolink se me zda fakt good, prvni mark po taktnuti 490/906 na autooverclock 6220 bodu , jede stabilne coz pri pohledu na ten chladic ziram.-) je to urco vyhodnej kup , navic ten modrej display s teplotou je tm hezkej.-)
    PS: ale chce to aspon 350w fortona , na 300w to jede mnohem hur ,mel jsem moznost testovat...
    wow moc pekny vysledek ja sem si uz taky poridil samo ze od Prolinka a v zakladu mi to hodilo 4600 ale hned sem to napravil trochu zvednutim CPU!! ktery me fakt dost brzdi o 100mhz a hned sem mel 4890 a po lehkem OC 420/820 to vysypalo 5180 ale 6200 to neni,no a tak sem si hral asi hodku a pak mi to pri jednom testu vyplo s hlaskou je neni dost voltu na napajeni ventilatoru a ten sem samozrejme vypl,tak se ptam jestli mi zmena na nakeho 350w Fortrona zvedne vykon ci nikoliv? dik a zdravim MeTaN

Standardní

Citace Původně odeslal MeTaN
    wow moc pekny vysledek ja sem si uz taky poridil samo ze od Prolinka a v zakladu mi to hodilo 4600 ale hned sem to napravil trochu zvednutim CPU!! ktery me fakt dost brzdi o 100mhz a hned sem mel 4890 a po lehkem OC 420/820 to vysypalo 5180 ale 6200 to neni,no a tak sem si hral asi hodku a pak mi to pri jednom testu vyplo s hlaskou je neni dost voltu na napajeni ventilatoru a ten sem samozrejme vypl,tak se ptam jestli mi zmena na nakeho 350w Fortrona zvedne vykon ci nikoliv? dik a zdravim MeTaN
    ...vykon coho myslis karty to nie ale pomoct ti to pomoze k stabilte celeho systemu po o/c
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

Citace Původně odeslal Martin83
    Wow.a cena je celkom fasa.len neviem kde to zozeniem na slovensku?
    Vo Focuse v KE som videl jeden taky (neviem ci presne tento typ), tam by ho mali vediet zohnat.
    Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
    Logitech Mx400.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání