Citace Původně odeslal jakub08081988
inak mozes tam nakupovat iba on-line alebo tam mozes aj prist a oni ti to v pohode predaju ?
Musis sa zaregistrovat , predavaju iba Firmam zaoberajucim sa VT ,a spon mam taky pocit.

55k je pekna ciaska na komp , budes amt aspon chvilu nadupanu zostavu ale imho je to zbytocne lebo za vlemi kratku dobu poklesne cena tych komponentov natolko ze toho budes lutovat.
K procaku sa nevyjadrujem s tym nemam moc skusenost ,lebo vlastnim AMD XP-M

Btw co sa tyka vyberu procesora a co a64 ,nerozmyslal si nad nim?
2All: Neberte to zle to bola iba otazka , nemam za ciel vyvolavat flame.

MB: bys som bral nejaku od abitu drzi si celkom solidnu kvalitu aj u amdckovych dosiek, nie ze by na tom nejak zalezalo ale co som pocul tak na abit pre intel cpu sa nejak moc ludi nestazuje aj tuna na fore.

Edit: Rozhodne by som vyhladaval dosku s pasivne chladenym nb a 4fazovym napajanim.

Pamata: Imho dneska uz neodporucam A-DATA mne nejde dobre , nejde vysoko ani na nejakych lepsich casovaniach , na vyssich frekvenciach nezvlada cl2.5

Ja by sim siahol po OCZ GOLD ddr500 cl2.5, pripadne nieco podobne troksu lepsie , apacer je shit to si predsa nedas do takej drahej zostavy.
Velmi dobre su tiez Twinmos , skoda len ze v Libre nemaju moemntalne nejake rychlejsie twinmosy ako ddr400.
Twinmos Libra.
Dobre ramkyus u nas dost problem.. ja by som asi skusil objednat z ciech alebo z nejakeho zahranicneho online shopu.(OCZ, Geil ,CorsairKingmax , Kingston)

Hdd: Kup je jednoznacne tichsi disk aby si potom nelutoval pri ztisovani ze preco si si vlastne kupil maxtora.
Odporucam Samsung SPinpoint pripadne IBM-Hitachi 7k250 v rovnakej kapacite.

Taktiez mozes pozret Seagate .. riesila sa tu 5 rocna zaruka je celkom moze ze by sa ti mohla hodit, len porblem je ze napr taka 7200.7+ tost zhavi.(Nechces radsej 2x160GB dat do raidu?)

IBM hitachi 7k250->Agem
Samsung SPinpoint -> Libra

Zdroj: Rozhodne odporucam nieco kvalitne: Enermax , Fortron.
Su dost vykonne a pritom tiche .. taky enermax 465W je schopny utiahnut dost vela a pritom nieje hlucny a ani nebude ako ten 500W noname.
Fortron->?
Enermax->Libra

Skrinka: TT XaserIII je gut , pripadne mozes pozret napriklad znacku chieftec - napr taky bigtover je dost osvedceny , mnoho ludi ho tuna na fore am a potom nemas problem nnapr s umiestnenym vymenika ak by si eventualne chcel chladit vodou..

Chieftec-> za draho TNTtrade
TT Xaser -> Agem , Libra

Edit: Zabudol som chladic
Tak pokial vzduchomove chladenie tak Zalman 7000 Cu B , da sa tu zohnat za solidne peniaze a je fakt velmi tichy oproti beznym chladicom .
Mam ho , reps al-cu verziu a som spokojny