No ja jsem automaticky predpokladal, ze na ni budou odpovidat alespon trochu inteligentni lidi, kterym dojde, ze vadne karty do te mnoziny karet, kterych se ta otazka tyka, nepatri. Ze proste kartu, ktera napr. vybouchne, nebude povazovat jako kandidata na kartu, u ktere bude premyslet o tom, zda ma nebo nema vliv na kvalitu zobrazeni; s tim budes snad souhlasit. Pokud ne, nepatris do te skupiny alespon trochu inteligetnich lidi, je mi lito a pak je jasne, ze na kazdou podobou otazku odpovis pozitivne. A pokud uznas, ze vybuchujici karta asi nebude ta prava orechova, neni pak uz daleko k tomu, abys z one mnoziny kandidatu grafik,kterych se tato otazka tyka, vyloucil i ostatni vadne karty, tedy i ty, ktere nesplnuji zakladni specifikace vyrobce, coz maximalni podporovane rozliseni DVI podle meho nazoru je. Kolikrat ti mam toto jeste napsat? 10x? Uz je to dostatecne srozumitelne?

Citace Původně odeslal mISHA
aaa Petrik terorista...

ufff, ale my se tu furt bavime o teto otazce Zalezi na tom, jakou grafickou kartu pouzijete, pokud pripojujete svuj LCD pres DVI?

zazvonil zvonec ... ende, end, fin, fine, koniec, konec