Tak to jsme dva, kdo to nechape. Me to take pripada naprosto zrejme a PRESNE toto tvrdim od zacatku, az na to, ze jsem ze zacatku nezduraznoval, ze uvazuju pouze karty, ktere splnuji specifikace dane vyrobce, neboli nejsou vadne, protoze mi to pripadalo jako samozrejmne, stejne jako neuvazuju karty, ktere napriklad nefunguji vubec, protoze jsou napr. vyhorele. Vsichni, kdo si mysli, ze neustale menim sva stanoviska, necht mi to prokazi, necht sem postnou, kde jsem tvdil neco jineho, nez toto. Pokud dobre pocitam, tak jsi 3. clovek, ktery pochopil, ze karta, co nesplnuje specifikace, je sklutecne vadna a ne jen mene kvalitni, jak sem kdosi vytezoslavne napsal. Opet ti dekuji za podporu.

Citace Původně odeslal Rainbow
Nechapem, o com tu je tych 14 stran
Mam kartu s DVI. Podla specifikacie podporuje napriklad max. rozlisenie 1600x1200. Teraz su tieto moznosti:
a) Karta robi chyby v rozliseni 1600x1200 alebo nizsom -> nesplna specifikaciu -> reklamacia.
b) Karta az do 1600x1200 nerobi chyby -> obraz na LCD bude bezchybny, rovnaky ako s kazdou inou kartou, co nerobi chyby.
To vsetko za predpokladu, ze pouzijem kvalitny kabel normalnej dlzky.