Tak tedy přinutil jsem se WMP10 používat, snažil jsem se prokousat všelijakýma čudlítkama, položkama menu, snad je tohle pouze o zvyku, ale přijde mi to nepřehledné. Princip Library a těch složek jsem moc nepochopil, jediné, co se mi povedlo, bylo založení složky "rádia" v My Playlists a tam jsem si dal nějaká internetová vysílání asx. Rip, Burn, Sync a Guide nevim jak bych využil a moc jsem je nezkoumal.

2 věci, kterých jsem si zatím všiml, a které bych na WMP10 pochválil:
1. aplikace netrpí zasekáváním jako verze 9. Devítka mě vždycky ukrutně štvala tím, že se pořád zasekávala, když jsem např. přepínal na jinou záložku, nebo při spouštění, nebo při kliknutí na jiné rádio.
2. mé oblíbené internetové rádio Egrensis hraje v BSPlayeru podivně, občas dojde k záškubu (lze v BSplayeru nastavit velikost bufferu?), WMP ho hraje úplně v pohodě, navíc jsem zjistil díky němu, jak je to s nastavením protokolů, totiž rádio vůbec nehrálo, ale wmp mi řekl, že neprošel protokol UDP, tak jsem našel Options, Network a tam jsem nechal zapnuté pouze HTTP a najednou hrajou všechny rádia.

Ale ty playlisty jsou stejně šílené. Blbě se spravujou. Lze nastavit, aby v playlistu, kde mam 20 rádií, nepřeskakoval na další, když se mu nepovede připojit k jednomu? To jsem taky jednou poslouchal a najednou koukam, že mi půl hodiny hraje něco jinýho.
Škoda ještě, že WMP žere tolik paměti (cca 20MB ram a 20MB virt.).