Asi po milionty padesaty sesty!!! Je zcela jedno, jak ma karta implementovano DVI, pokud neni implementovano VADNE!!!!!!! Ja uz asi fakt spatne vidim, to prece neni mozny!!! To je preci logicky, poroboha, ze kdyz je neco vadny, jako treba fx5200, ze to nebude fungovat dobre!!!!! TYYYVOOOLEEEE!!! Ja uz fakt nevim, jak to napsat!!! Kdyz vyrobim auto, ktere ma jezdit 300kmh a ono pojede 10kmh, tak asi zrejmne nevyhraje v nejakem zavode, kde je jednou podminou rychlost pres 300kmh!!! Prosim vas, je toto internet na planete zemi? Ja uz mam pocit, ze jsem se omylem naboural do internetu na Marsu!!!
Jiste ze zalezi na grafice, jak zobrazi DVI, pokud do toho uvazuju i vadny karty!!!! Kdyz koupim vadnou kartu, ktera po zasunuti do pocitace udela atomovej hrib, tak i moje babicka pochopi, ze asi nebude mit po tom atomovym vybuchu ten nejlepsi obraz pres DVI!!! Prectete si to vsichni 100x a mozna pochopite, co se vam tu snazim celou dobu sdelit!! Karta, co vypari vse do vdalenosti 100km skutecne nema ten nejlepsi obraz na svete! Stejne jako karta, ktera ma vadne implementovano DVI a ktera je tim padem zrala na reklamaci!!!
Vsechny karty nastesti nezpusobi atomovy vybuch, ale bohuzel velka cast je vadna jinak, ale zato ja nemuzu!
Ty vooleee!! Tuhle debatu ted poslu vsem mejm kamaradum jako vtip roku. Zacatek nic moc, ale v tom zaveru kazdej musi spadnout ze zidle!
Původně odeslal PePo