No ze vetsina i vadnych karet drzi kvalitu do urciteho rozliseni tu uz mnozi vysvetlili, je to proste digi prenos, tranzistory v LCD vezmou nulu, kdyz je do napr. 0.5V a je jedno, zda je 0.2 nebo 0.4.Proto drzi kvalitu, protoze cim nizsi frekvence DVI, tim nizsi naroky na pouzite polovodice a vodice a je predpoklad, ze se treba u 640x480 dostanou vsechny nuly a jednicky do tolerance...ale jak jsem uz myslim lehce naznacil, grafika, ktera nezvlada vyrobcem deklarovane paramety, je proste a jednoduse vadna...kupodivu. Stale tu jsou vsak lide, kteri si toto nemysli a chteji hlasovat, zda to je nebo neni pravda. Tim samozrejmne zcela neoblome dokazi, ze KVALITA DVI se lisi. ne, kvalita se u nevadnych grafik skutecne nelisi.
Nezalezi na kvalite DVI vystupu, zalezi na tom, zda ten vystup podava dobry nebo vadny data... stejne jako nezalezi na kvalite CPU, pokud neni vadny... toto zni trochu blbe, protoze slovo kvalita ma vice vyznamu. Ja zde myslim to, ze je jedno, jestli je CPU zeleny nebo cerveny, zda je gumovy nebo titanovy, kdyz neni vadny, tak proste funguje a hotovo. Uz nemam sil.. stale vsak doufam, ze nekomu dojde, ze vec, ktera nefuguje tak, jak ma, asi nebude zcela vporadku, ze je proste vadna. Ach jo, urcite se mi o tom bude zdat. Uz to vidim, koupim si auto, kteremu ve stovce upadnou vsechny ctryri kola a lidi mi budou tvdit, ze neni vadny, ze ma sice maximalni povolenou rychlost 300kmh, ale vadny urcite nebude...

Citace Původně odeslal Anduril
2Petrik: Ne ty jsi mě nepřesvědčil o tom, že karty drží kvalitu do určitého rozlišení...to mi vyšlo z toho článku, co sem dal DeeKay Ad ceny karet..Pokud je karta levná, je zřejmé, že ani náklad na výrobu nejsou vysoké a tedy na vývoj karty nebylo dáno mnoho, tzn se někde šetřilo a to se obvykle projeví na kvalitě.. a protože je to vga, tak na kvalitě výstupu...tzn. ještě jednou..záleží na grafice i v případě dvi výstupu. Je zřejmě tvým celoživotním posláním nás přesvědčit o své právdě...většina tady je ale asi jiného vyznání a tvá křížová výprava tu zjevně nebude úspěšná