dyz piloti vidi letadlo v 1/200s, tak proc bych ja nemohl videt jedne pixel za 1/60?

Samozrejmne, ze kvalitni soucastky a lepsi PCB design zaisti vetsi rezervu, ale ja tvrdim, ze staci i mala rezerva au horsi karty pro stejny vysledek.

Posledni vyrok znamena, ze nelze pouzivat nekonecne velike frekvence, no tak to jsi me opravdu usadil, to jsem skutecne nevedel. Ono tu nejde o to, jak velikou frekvenci to zvladne, pokud to zvladne alespon tu potrebnou, ale jde o to, aby tam ja jednicka proste byla a je jedno, zna ma hodnotu 0.2V nebo 0.3V, hlavne nesmi mit 0.6V (napr.). Kdyz docilim toho, ze tam bude stale rezerva treba 0.2V tak je temer vloucene, aby sem tam jeden bit vypadl, coz sem napsal i swarm, neboli ze pokud neco jede vporadku, pravdepodobne to jede na 100% neboli dokonale, naopak pokud to dela chyby, pravdepodobne jich to bude delat hodne. ale jak jsem rekl, pokud nejaka karta nema dostatecnou rezervu a sem tam udela chybu je proste vada a i kdyby to delaly vsechny karty na trhu, porad to nemeni nic na tom, ze jsou vsechny vadny. Toto tvrdim od zacatku a proto kdyz rikam, ze grafika pres DVI nemuze ovlivnit kvalitu obrazu, mam pravdu, protoze pokud ji ovlivni, pak je zcela jednoznacne vadna. Jina vec je, ze bude tezke reklamovat kartu, ktera jednou rocne udela jeden vadny pixel, ale porad je vadna a na tom trvam.

Citace Původně odeslal mISHA
Citace Původně odeslal MaPa
Citace Původně odeslal DeeKay
Rozhodne ta 19"ka AOC s 1280x1024 ma pomerne velike body, takze vypadek jednoho pixelu v miste, kam se zrovna koukam, bych mel videt a niceho jsem si nevsiml.
chybi ti tam ale i casova osa...vsimnes si pripadneho vypadku bodu ktery bude trvat 1/60 sekundy?
Jo, vsimnes.
no tak jestli si vsimnes, tak nemas oci ale vysokorychlostni kamery.

Citace Původně odeslal Petrik
Finta je prave v tom, ze kdyz splnuje normu, tak chyby nedela, nebot spravna implikace je nedela chyby then je v norme.
no tak toto je nejvetsi a opakovany blud, ktery se ti stale snazi vyvratit. jak uz jsem psal > proc si myslis, ze se v profi resenich pouzivaji jine ( slozitejsi ) zapojeni pcb, jine ( kvalitnejsi ) soucastky? vlastne vim, aby to bylo drazsi a my mohli masturbovat nad vlastni dulezitosti...

Citace Původně odeslal MaPa
A jestli chces, spachal sem ted malej programek, co behem sekundy zobrazuje 10 bilejch bodu na cernym pozadi. Je to teda v rozliseni jen 640x480 a ty body tam sou po dobu jednoho refreshe obrazovky (1/60s nebo zalezi jakej mas refresh) a netvrd mi, ze nic nevidis.
a proc zrovna bile body na cernem pozadi? proc to nemuze byt trebas tmavsi sediva na sedivem pozadi? nebo uz vyse zminena ruzne sediva na cernem pozadi...

--------------------

jen si dovolim znovu nastinit tuto vec, kterou opet vsichni prejdou > digitalni technika je sice digitalni v ramci sveho smyslu ( jednicky a nuly ). ale nesmime zapominat na to, ze to okoli ( putovani signalu mezi zarizenima ) je bohuzel signal stale spojity. protoze zivot neni digitalni a nikdy se nedosahne presne okamzite urovne 1 a 0