A hele! Najednou neni nutna parhelie, najednou staci radeon!
Celou dobu (muzes si to zkontrolovat) tady tvrdim, ze digitalni prenost budto funguje dokonale, nebo ne a v tom pripade to je vadnou soucastkou, napr. grafikou, nebo DVI kabelem a presne toto swarm, pokud se nepletu, potrvdil. Je jasne, ze nic nemuze fungovat za vsech okolkosti, kazda vec muze byt vadna. Kdyz jsem tvrdil, ze digitalni prenost DVI je dokonaly, tim jsem pochopitelne mel na mysli pripad, ze zadna cast DVI retezce neni vadna, neboli je DVI comliant a to je pravda. Take jsem na zacatku tvrdil, ze i na S3, kde se nejakym zpusobem dobastli DVI, jak to swarm udelal, muze byt obraz na LCD pres DVI dokonaly co se DVI a grafiky tyka a presne toto swarm take povrdil. Jinimy slovy, vsechno (nebo temer vsechno) co jsem tvrdil, stale tvrdim a jestli jsem to dobre pochopil, tak to swarm tale potvrdil. Necht se k tomu vyjadri sam, to bude nejlepsi. To, ze ti dochazeji argumenty (jako ze se napr. potvrdilo to s tou S3) je poznat i z toho, ze me zacinas pomerne hrube urazet (bublajici bahno). Netvrdim, ze jsem expert na digitalni prenosy, ale na rozdil od tebe jsem pochopil, jak zhruba funguje a dokazi to spravne aplikovat na DVI problematiku, coz ty zjevne nedokazes. Korunu tomu nasadil DAWE, ktery digitalni prenos nepochopil vubec a mysli si, ze pri spatnem digi prenosu se muze menit jas ci kvalita barevneho podani. To je vrchol a swarm mu myslim dostatecne dopodrobna vysvetlil, ze je naprosta kravina.
Původně odeslal DeeKay