Sakra, tak ju este nemaju- hlavne ze je v ceniku (agem) uz 2tyzdne.
Bude v pondelok 6.9 ak im ju vobec poslu. Patom napisem ako som s nou spokojny.
10.9 Edit: Konecne ju mam, je super, lahka, premakana atd.
1 aktualita: ta case sa len zda ako zo suroveho lesteneho hlinika no v skutocnosti je nan nanesena metaliza a najmenej 10x lakovana- preto vyzera tak ze sa jej dotknut len v jelenicovych rukavicach. Samozrejme okrem toho predneho panelu(dvierok)- to je surovy masivny hlinik a vazi aspon 1/4 celej skrine.
Vnutro a chladenie je premakane ze som lepsie este nevidel (u seriovo vyr.), pravda som len zaciatocnik.
trochu ma zamrzel ten strieborny pasik na dvierkach- je to umela hmota, ale neviem co som cakal. Mozno daky fachman zlatnik mi tam nahodi taku istu zo striebra->idem to zistit
![]()
Moje cerstve hodnotenie 95%
29.9 Edit: Oznacit tuto skrinu "supersilent" ako som videl v dakej recenzii je poriadne pritiahnute za vlasy. Vlastne aj povedat ze je silent je trochu prehnane. Zvuk co z nej ide mi pripomina vysavac. No co 6xfan (dokopy v PC) uz musi byt pocut. Zato klima v bedni je teraz velmi priazniva pre harvare, najma clocknute- teplota sla dole o par stupnov. Konzolky na karty su OK. Uchycuju sa dobre-nemam ziadnu pripomienku. HDD je vynikajuco umiestneny hned za nasavaci fan, navyse tlmeny gumenymi podlozkami. Ostatne vychytavky, prislusenstvo, srobiky atd. vsetko takisto vyborne.
Zda sa, ze hluk je jej jedina a najvacsia vada. Z odstupom davam 90%