Petriku dovoluji si te upozornit na veci ktere jsi psal na zacatku teto debaty kde jsi sverepe tvrdil ze digitalni prenos je dokonaly coz samozrejme pravda neni a od toho uz vznikla debata kde byly receny vice ci mene exaktni veci.

Swarm narozdil od tebe aspon argumentuje spravne a na urovni, kdezto ty o cele problematice vis asi tolik co bublajici bahno a vzdy jen menis svoje slova dle toho co sem kdo jiny napise. Takze si bez hrat na pisecek, muzes si tam dloubat diry HP tlumicema ja budu debatovat se swarmem kterej je toho hoden...

A ted k veci, lepsi transmiter samozrejme neudela lepsi barvy, nebo vetsi kontrast, vratime li se ovsem k jiz mnou zminenemu HDTV, nekvalitni transmiter stejne jako ostatni soucasti retezce se projevi napriklad na cerne barve jakymsi barevnym hlukem.
celkem bych chtel videt jak jasne vidite probliknout pixel jiny barvy u LCD pri jeho obnovovacce, kdyz neni beznym clovekem postrehnutelny ani napriklad snimek pridani do filmu k docileni jisteho podúprahoveho efektu.
To ze petrik sedi pred svym LCD a zira na cernobile caru, a nevidi zadne exaktni chyby jako - jee tady se mi rozsvitil pixel cervene, dle me neznamena ze tam chyby byt nemuzou. Pravdepodobne tam nebduou protoze pochybuju ze by Radeon mel nekvalitni transmitter, ale celou dobu tu jde o princip chybovosti prenosu.