aha, takze podle vas je perfectly clear zrejmne neco uplne jinyho, nez dokonale cisty. Vy proste odmitate pripustit, ze DVI ma dva zpusoby provozu: budto s chybama, zpusobenych vadnou grafickou kartou (vadne navrzenou, prevedenou nebo vyrobenou) nebo bez chyb, kdyz uz to byt lepsi nemuze. Je to jako vetsiny jine digitlani techniky: budto funguje dobre a v tom pripade to je dokonale, nebo nefunguje a pak to je smejd. Vy si proste myslite, ze to je jako u analogu, kdy kvalita prenosu muze konvergovat k dokonalosti, ale nidky ji uz z principu nemuze dosahnout. U analogu ma smysl kupovat ty nejdrazsi komponenty, protoze skutecne jsou lepsi nez ty levne, ale nikdy nemohou byt dokonale. U digitalu toto neplati a napr. moje DVI soustava je toho zdarnym prikladem, kdyz i s prumernych az podprumernych soucastek lze postavit DVI system, ktery v ramci toho, co dela (prenasi data digitlanim zpusobem po DVI) byt uz lepsi proste nemuze. V tom clanku to je jasne napsany pomerne fundovanym odbornikem, ale vy to stale odmitate pripustit. Jedna rada pro vas: kupujte si graficke karty treba za milion, me to je skutecne uplne jedno, ale ja s mojim radkem dosahnu ve 2D naprosto stejneho vysledku, at se vam to libi, nebo nelibi. Takova uz je proste povaha digitalni techniky.