Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 26

Téma: Windows Media Player v10.0.3646 Final

"Ad Astra Per Aspera"

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní

Koukám pokročili.
    Někdo sosněte a napište jestli to má cenu.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Standardní

Hmm tak v práci to jaksi nejde, takže kdo nemá XPčka, tak má smůlu.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Muj nazor na tohle je - BSPLAYER rulezzz.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Member
    Vliv
    262

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Muj nazor na tohle je - BSPLAYER rulezzz.
    BSPlayer je OK, ale moj nazor: "Naco sa zatazovat instalaciou BSPLAYERU, ked vsetko mi spravi WMPLAYER, ktory je uz hned v systeme WinXP?" V case ked boli 500MHz procaky bezne pouzivane, tusim sa hovorilo, ze BSPLAYER je menej narocny na zatazenie CPU... Ale teraz, ked su 2-3GHz masiny, to nema zmysel..
    AthlonXP 1800+ (@200x10), NF7-S v2.0, PQI DDR 400 512MB, WD2000JD SATA 200GB, Connect3D R9200SE 64DDR

Standardní

WMP nema spoustu veci, napr. poradnou podporu titulku (fonty, velikosti, prizp. velikosti,...), oddeleny obraz od ovladaciho panelu, celkove se spatne ovlada, cela aplikace ma tendence se docasne zasekavat, coz je hrozne neprijemne, divny zooming, zrychlovani/zpomalovani, playlisty sou na prd...
    No proste bsplayer je komfort.

Jinak aby me zde privrzenci WMP nekamenovali, pak vezte, ze tohle je pouze muj nazor. Nicmene spousta lidi ma ten samy.

A argument - vzdyt je to v systemu, tak naco instalovat neco jineho - je hrozne nebezpecny. Kam by asi vyvoj dosel, kdyby se pouzivali pouze veci z windows, haha.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Member
    Vliv
    262

Standardní

WMP nema spoustu veci, napr. poradnou podporu titulku (fonty, velikosti, prizp. velikosti,...), oddeleny obraz od ovladaciho panelu, celkove se spatne ovlada, cela aplikace ma tendence se docasne zasekavat, coz je hrozne neprijemne, divny zooming, zrychlovani/zpomalovani, playlisty sou na prd...
    No proste bsplayer je komfort.

Jinak aby me zde privrzenci WMP nekamenovali, pak vezte, ze tohle je pouze muj nazor. Nicmene spousta lidi ma ten samy.

A argument - vzdyt je to v systemu, tak naco instalovat neco jineho - je hrozne nebezpecny. Kam by asi vyvoj dosel, kdyby se pouzivali pouze veci z windows, haha.
    Ja si nainstalujem Codec Pack All in one a tam mas VobSub alebo G400 a to ti zabezpeci ze sa ti titulky zobrazia od WMP cez Winamp az po neviem co... Ja netvrdim, ze BSP je zly, je OK, pretoze je vymysleny na to aby to co robi robil dobre, ale fakt pouzivam WMP, pretoze ja potrebujem prehrat film, titulky si kedtak nastavim na inu velkost v VobSub a to je vsetko co potrebujem... Inak, to ze sa WMP niekedy zasekne, hlavne kratko po spusteni prehravania je pravda, neviem preco, ale stava sa mi to niekedy pri prehravani MP3, ale zvuk ide, len sa na cca 5 sek. neda scrolovat v skladbe ani prepnut dalsia skladba
    AthlonXP 1800+ (@200x10), NF7-S v2.0, PQI DDR 400 512MB, WD2000JD SATA 200GB, Connect3D R9200SE 64DDR

Standardní

S CodecPackem mam (a nejen ja) problem, dela totiz nejakej bordel v kodecich, kodeky nefungujou v nekterych aplikacich korektne, jsou nejak spatne zaregistrovane, nevim presne jak to popsat, proste kdyz jenom prehravas, tak to nepoznas, ale ja mam televizni kartu a nahravam z televize na harddisk, taky zpracovavam VirtualDubem, pokud mam nainstalovany CodecPack, tak v techto aplikacich ty kodeky proste nejsou na vyber (vetsinou) - nemuzu ukladat do DivX 5.1.x, Xvid... i kdyz se mi podari vybrat ten kodek, tak to pak hazi errory, VirtualDub pada, nebo ten kodek neumi pouzit, pokud tam nakou nahodou je k vyberu. VubSub radsi nechci vubec zapinat, buh vi co by mi to s ATV a VD udelalo. A to jsem radsi nepopisoval, co se deje pri ukladani zvuku do mp3.

Kdyz nainstaluji kodeky samostatne stazene, i stejne verze, jako jsou v CodecPacku, ktery jsem odinstaloval, tak je najednou vse v poradku, muzu vybrat DivX prislusne verze, nahravat/ukladat v nem filmy, Xvid krasne maka. Mp3 zvuk funguje normalne.

Co se tyce napr. podpory titulku, tak se wmp proste neda poradne pouzit, konfigurovatelnost nulova. Nekomu to staci, kdyz tedy pouzivas ten VobSub, tak si muzes aspon ti titulky prizpusobit a wmp ti muze stacit. Kdyz uz o tom tak kecame, ja si tu 10ku stahnu a zkusim ji, ale z recenzi, co jsem cetl, nelze ocekavat zadne vyrazne zmeny oproti 9, tak nevim, jestli to ma cenu, ale zkusim to.

Jinak ja take pamatuju (a moc dobre) doby, kdy bsplayer byl na slabych (z pohledu dneska) pocitacich opravdu vyhra, a proto ho pouzivam dodnes. Nikdy nebudu pouzivat software, o kterem vim, ze delal bordel, i kdyz dnes to uz muze byt lepsi.
    Jo a nevim proc, WMP mi proste v praci nechce prehrat me oblibene radio, proxy mam nastavenu spravne. BSPlayer hraje uplne v pohode. Taky mam par filmu, na kterych wmp9 pada, otestuju 10ku.

Kdyz wmp nekomu staci a funguje jak ma, tak v poradku. Ale myslim, ze by lidi meli vedet i o jinych prehravacich.

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal stando007
    BSPlayer je OK, ale moj nazor: "Naco sa zatazovat instalaciou BSPLAYERU, ked vsetko mi spravi WMPLAYER, ktory je uz hned v systeme WinXP?" V case ked boli 500MHz procaky bezne pouzivane, tusim sa hovorilo, ze BSPLAYER je menej narocny na zatazenie CPU... Ale teraz, ked su 2-3GHz masiny, to nema zmysel..
    Tak, tak. Na co instalovat hocico ine ked priamo v OS je WMP6.4. Male, nenarocne a prehraje skoro vsetko (ten zvysok prehraje MPC )
    A z tych grafickych WMP je najpouzitelnejsi WMP8, bohuzial sa neda dostat inac ako s WXP
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Standardní

vie nova verzia tohto smejdu uz konecne otvorit titulky?

k ostatnym co tu kecaju ako im nechybaju ine programy a ako su spokojni s WMP, vasa vec, neviete o co prichadzate, ja som skusil vsetky mozne playery a musim konstatovat ze na BSP a MV2P sa ziadny nechyta ani z dialky...

EDIT: Howard, ono dotycni "naco si instalovat ine" asi dodnes tiez pouzivaju IE6 coz vypoveda o mnohom, ked je v tom dnes niekto schopny surfovat...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Member
    Vliv
    262

Standardní

Kdyz uz o tom tak kecame, ja si tu 10ku stahnu a zkusim ji, ale z recenzi, co jsem cetl, nelze ocekavat zadne vyrazne zmeny oproti 9, tak nevim, jestli to ma cenu, ale zkusim to.
    Nic revolucne, aspon ja som si nevsimol...

Mne to niekedy pripada tak, ze ludia odsudzuju soft od MS uz len preto ze je to MS. Hovori sa, ze WindowsXP ma milion dier a chyb a ze je zly. Preco teda ludia nepouzivaju vsetci iny OS? Pretoze vedia, ze Linux je lepsi, ale v zivote ho nevideli Ak by sa povedzme Linux pouzival tak masovo ako je tomu u Windows, tak by sa prislo urcite na velmi vela nedostatkov... Ja sa inak nepriklanam ani na stranu Win ani na stranu Linux...

Standardní

OT:
    2 stando007: Ja si myslim, ze windows XP je prvni poradny system od M$. O minulych verzich se to ovsem rict nedalo (mozna este w2ksp4), vsichni vite proc. Ale XPcka jsou ok. Jinak nerikam, ze vse od M$ je spatne, proste porovnavam pouzitelnost, stabilitu, mnozstvi funkci atd... s jinymi produkty a v kolika oblastech asi tak M$ zvitezi? Moc ne. Myslim si, ze M$ Office XP jsou dobre, jako 1 z mala.
    2 Markoff: ...jasny...a taky pouzivaji pruzkumnika a notepad
    2 Haldo: O vyhodach jinych prehravacu oproti WMP nema cenu dal hovorit, muzes se o tom docist leckde. Pokud je ti to jedno a chces pouzivat programy, ktery jsou v systemu a nic neumi, je to tva vec.
    Ale opravdu argument "proc instalovat neco jineho, kdyz v systemu je to a to..." neni vubec dobry. To bych takhle mohl treba prohlizet sve digitalni fotky programem Malovani, nebo psat kod C++ v Notepadu. Uff.
    btw: jdu stahnout wmp10

Member
    Vliv
    262

Standardní

OT:
    2 stando007: Ja si myslim, ze windows XP je prvni poradny system od M$. O minulych verzich se to ovsem rict nedalo (mozna este w2ksp4), vsichni vite proc. Ale XPcka jsou ok.
    MOJA REC...

Standardní

ja kdyz ho chcu zkusit stahnout tak mi to vzdy vyplivne jen verzi 9 ...
    muze nekdo prosim nahodit primo link na stazeni (pokud teda je) ...diky

Member
    Vliv
    262

Standardní

Citace Původně odeslal Tukancheez
    ja kdyz ho chcu zkusit stahnout tak mi to vzdy vyplivne jen verzi 9 ...
    muze nekdo prosim nahodit primo link na stazeni (pokud teda je) ...diky
    www.qr.cz

http://download.microsoft.com/downlo.../mp10setup.exe

Standardní

Jede v pohodě, nic zvláštního jsem nezkoušel, ale má rychlejší reakce a mnohem líp si poradí s přehráváním s internetu - rychlejší a žádný škub, nebo tak, což se mi občas na WMP9 stávalo ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Tak jsem si to nainstaloval a na prvni pohled rikam - ach jo, to je snad jeste horsi, nez 9, alespon na ovladani, vsecko je jinde, princip Library (ktery bohuzel zamontovali i do winampu5, i kdyz to vubec nemusim pouzivat) se mi taky vubec nelibi. Zajimalo by me, proc se po instalaci chtel prehravac asi 30x pripojovat buhvikam na netu, jedno z toho go.microsoft.com, tak sem mu to keriem zakazal. Zkusim se tim trochu prokousat, abych na to jenom nenadaval a vecer si v tom pustim nakej film.

Vliv
    283

Standardní

2 Haldo: O vyhodach jinych prehravacu oproti WMP nema cenu dal hovorit, muzes se o tom docist leckde. Pokud je ti to jedno a chces pouzivat programy, ktery jsou v systemu a nic neumi, je to tva vec.
    Ono zalezi co od nich ocakavas. Pokial ti staci prehravanie videa tak staci WMP6.4.
    Inac v mojom predoslom prispevku som sa zle vyjadril (spal som iba 2h), myslel som WMP10 (takisto ako 9 a 7) ako nepouzitelne, ostatne prehravace hodnotit nejdem, neskusal som ich.

Standardní

Tak jsem si to nainstaloval a na prvni pohled rikam - ach jo, to je snad jeste horsi, nez 9, alespon na ovladani, vsecko je jinde, princip Library (ktery bohuzel zamontovali i do winampu5, i kdyz to vubec nemusim pouzivat) se mi taky vubec nelibi. Zajimalo by me, proc se po instalaci chtel prehravac asi 30x pripojovat buhvikam na netu, jedno z toho go.microsoft.com, tak sem mu to keriem zakazal. Zkusim se tim trochu prokousat, abych na to jenom nenadaval a vecer si v tom pustim nakej film.
    Co sa ti nepaci na "Library"? Je to imho super vec setriaca cas. Proste chytim zlozku s hudbou/videom, pretiahnem do WMP a on vsetko pekne zoradi...
    P4-520 (NW - 2800 MHz) - AC Super Silent 4 Ultra TC /// Radeon 9600PRO 128MB - AC ATI Silencer 2 /// Corsair 1GB 400MHz /// MSI - MS-6742, 865PE Neo /// Creative X-FI XtremeMusic /// Maxtor 7200rpm, 80GB, 8MB // WD 120GB, 2MB

Standardní

A co kdyz do ty slozky na disku pridam novy mp3?

Standardní

A co kdyz do ty slozky na disku pridam novy mp3?
    Mno tak ich budes musiet povyberat a rucne zaradit. Inac funkciu "remove duplicates" som zatial videl len vo foobare
    P4-520 (NW - 2800 MHz) - AC Super Silent 4 Ultra TC /// Radeon 9600PRO 128MB - AC ATI Silencer 2 /// Corsair 1GB 400MHz /// MSI - MS-6742, 865PE Neo /// Creative X-FI XtremeMusic /// Maxtor 7200rpm, 80GB, 8MB // WD 120GB, 2MB

Standardní

Citace Původně odeslal Haldo
    Ono zalezi co od nich ocakavas. Pokial ti staci prehravanie videa tak staci WMP6.4.
    Inac v mojom predoslom prispevku som sa zle vyjadril (spal som iba 2h), myslel som WMP10 (takisto ako 9 a 7) ako nepouzitelne, ostatne prehravace hodnotit nejdem, neskusal som ich.
    no ja neviem, ale teda pouzivat soft, ktory nevie pretacat obraz inak ako mysou, to chce riadnu davku trpezlivosti aby clovek pri filme este siahal po mysi, zobrazoval si menu, tam to pretacal a skryval menu miesto prosteho stlacenia sipky vpravo/vlavo vo vacsine normalnych playerov
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Vliv
    283

Standardní

Filmy pocas pozerania moc nepretacam . Okrem toho pri pozerani pri PC sedim tak blizko ze je jedno ci siahnem po klavesnici alebo po myske (inac mam radiovku, tak aj vacsie vzdialenosti nie su prob).

Standardní

Tak tedy přinutil jsem se WMP10 používat, snažil jsem se prokousat všelijakýma čudlítkama, položkama menu, snad je tohle pouze o zvyku, ale přijde mi to nepřehledné. Princip Library a těch složek jsem moc nepochopil, jediné, co se mi povedlo, bylo založení složky "rádia" v My Playlists a tam jsem si dal nějaká internetová vysílání asx. Rip, Burn, Sync a Guide nevim jak bych využil a moc jsem je nezkoumal.

2 věci, kterých jsem si zatím všiml, a které bych na WMP10 pochválil:
    1. aplikace netrpí zasekáváním jako verze 9. Devítka mě vždycky ukrutně štvala tím, že se pořád zasekávala, když jsem např. přepínal na jinou záložku, nebo při spouštění, nebo při kliknutí na jiné rádio.
    2. mé oblíbené internetové rádio Egrensis hraje v BSPlayeru podivně, občas dojde k záškubu (lze v BSplayeru nastavit velikost bufferu?), WMP ho hraje úplně v pohodě, navíc jsem zjistil díky němu, jak je to s nastavením protokolů, totiž rádio vůbec nehrálo, ale wmp mi řekl, že neprošel protokol UDP, tak jsem našel Options, Network a tam jsem nechal zapnuté pouze HTTP a najednou hrajou všechny rádia.

Ale ty playlisty jsou stejně šílené. Blbě se spravujou. Lze nastavit, aby v playlistu, kde mam 20 rádií, nepřeskakoval na další, když se mu nepovede připojit k jednomu? To jsem taky jednou poslouchal a najednou koukam, že mi půl hodiny hraje něco jinýho.
    Škoda ještě, že WMP žere tolik paměti (cca 20MB ram a 20MB virt.).

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní

Pořád je tu jeden problém. Naše mašinky nějakej WMx v pohodě utáhnou, to je fakt.
    Ale já chci, aby ten film naběhl co nejdřív a ne až po x-pluginech, 40 barvičkách a 15 blikačkách.
    Stejný problém je i s prohlížeči obrázků.
    Takže ať to hned naskočí a jede to, co spouštím, ne nějaký kravinky okolo.

Takže jakejkoliv nenáročnej přehrávač (WMP6.4 classic, BSplayer, Vplayer,MDVD2 atd.) bohatě stačí. (For me)

PS: nevíte jak se zbavím toho, že si WMplayer (i classic) pamatuje spoustu předem spuštěných videí
    Mám tam totiž i videa, které si chci pouštět jenom já, že.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání