S CodecPackem mam (a nejen ja) problem, dela totiz nejakej bordel v kodecich, kodeky nefungujou v nekterych aplikacich korektne, jsou nejak spatne zaregistrovane, nevim presne jak to popsat, proste kdyz jenom prehravas, tak to nepoznas, ale ja mam televizni kartu a nahravam z televize na harddisk, taky zpracovavam VirtualDubem, pokud mam nainstalovany CodecPack, tak v techto aplikacich ty kodeky proste nejsou na vyber (vetsinou) - nemuzu ukladat do DivX 5.1.x, Xvid... i kdyz se mi podari vybrat ten kodek, tak to pak hazi errory, VirtualDub pada, nebo ten kodek neumi pouzit, pokud tam nakou nahodou je k vyberu. VubSub radsi nechci vubec zapinat, buh vi co by mi to s ATV a VD udelalo. A to jsem radsi nepopisoval, co se deje pri ukladani zvuku do mp3.

Kdyz nainstaluji kodeky samostatne stazene, i stejne verze, jako jsou v CodecPacku, ktery jsem odinstaloval, tak je najednou vse v poradku, muzu vybrat DivX prislusne verze, nahravat/ukladat v nem filmy, Xvid krasne maka. Mp3 zvuk funguje normalne.

Co se tyce napr. podpory titulku, tak se wmp proste neda poradne pouzit, konfigurovatelnost nulova. Nekomu to staci, kdyz tedy pouzivas ten VobSub, tak si muzes aspon ti titulky prizpusobit a wmp ti muze stacit. Kdyz uz o tom tak kecame, ja si tu 10ku stahnu a zkusim ji, ale z recenzi, co jsem cetl, nelze ocekavat zadne vyrazne zmeny oproti 9, tak nevim, jestli to ma cenu, ale zkusim to.

Jinak ja take pamatuju (a moc dobre) doby, kdy bsplayer byl na slabych (z pohledu dneska) pocitacich opravdu vyhra, a proto ho pouzivam dodnes. Nikdy nebudu pouzivat software, o kterem vim, ze delal bordel, i kdyz dnes to uz muze byt lepsi.
Jo a nevim proc, WMP mi proste v praci nechce prehrat me oblibene radio, proxy mam nastavenu spravne. BSPlayer hraje uplne v pohode. Taky mam par filmu, na kterych wmp9 pada, otestuju 10ku.

Kdyz wmp nekomu staci a funguje jak ma, tak v poradku. Ale myslim, ze by lidi meli vedet i o jinych prehravacich.