Citace Původně odeslal howard
WMP nema spoustu veci, napr. poradnou podporu titulku (fonty, velikosti, prizp. velikosti,...), oddeleny obraz od ovladaciho panelu, celkove se spatne ovlada, cela aplikace ma tendence se docasne zasekavat, coz je hrozne neprijemne, divny zooming, zrychlovani/zpomalovani, playlisty sou na prd...
No proste bsplayer je komfort.

Jinak aby me zde privrzenci WMP nekamenovali, pak vezte, ze tohle je pouze muj nazor. Nicmene spousta lidi ma ten samy.

A argument - vzdyt je to v systemu, tak naco instalovat neco jineho - je hrozne nebezpecny. Kam by asi vyvoj dosel, kdyby se pouzivali pouze veci z windows, haha.
Ja si nainstalujem Codec Pack All in one a tam mas VobSub alebo G400 a to ti zabezpeci ze sa ti titulky zobrazia od WMP cez Winamp az po neviem co... Ja netvrdim, ze BSP je zly, je OK, pretoze je vymysleny na to aby to co robi robil dobre, ale fakt pouzivam WMP, pretoze ja potrebujem prehrat film, titulky si kedtak nastavim na inu velkost v VobSub a to je vsetko co potrebujem... Inak, to ze sa WMP niekedy zasekne, hlavne kratko po spusteni prehravania je pravda, neviem preco, ale stava sa mi to niekedy pri prehravani MP3, ale zvuk ide, len sa na cca 5 sek. neda scrolovat v skladbe ani prepnut dalsia skladba