Takze prosim pouze vecne odpovedi, nebo nam to tu zase zamknou. Prosim, aby sem prispivali pouze lide, ktere toto tema zajima a ne kteri se se mnou jen chteji hadat a dokazovat mi, ze jejich uzasna parhelie a EIZO je nejlepsi.
Presel bych k malemu " prekladu" toho clanku, na nejz sem nekdo postul odkaz a ktery se pomerne fundovane zabyva DVI a grafikama s DVI. V tom clanku je jasne napsano, ze pokud je LCD i grafika DVI compliant, tak je signal cituji "perfectly clear". Doplnim, ze "perfect" znamena napr. dokonale, coz tu ja celou dobu tvrdim, totiz ze pokud neni HW vadny, je obraz naprosto dokonaly, coz je v tom clanku naprosto jasne napsano. Pro stouraly: tim "naprosto dokonaly" mam na myslim pouze tu DVI cast, neboli to, co muze ovlivnit kvalita/nekvalita prenosu dat po DVI, a to je v pripade DVI comliant "perfect" = dokonale. Ze clanku dale jasne vyplinulo, ze mnoho karet neni schopna byt DVI compliant ve vyzsich rozlisenich, coz je ale IMHO zavada hodna reklamace. Pokud by moj grafika nezvladala vyrobcem deklarovane rozliseni pres DVI v uspokojive kvalite, zcela jiste bych ji reklamoval. Pokud ma snad nekdo pochybnosti, co myslel autor tim "perfectly clear", necht mu napise email, ja si myslim, ze je to naprosto zrejmne.
Nekolik citovani z onoho clanku:
Properly implemented, this can result in superb image quality (DVI).
The visual inspection demonstrated a clean image with a two-meter cable.
If your DVI transmitter can't deliver a clean signal to a 1600x1200 monitor, it may still be perfectly clean at 1280x1024
Jeste jednou prosim pouze vecne odpovedi, sdeleni typu : "Sbohem Petriku a hodne stesti na leceni" si nechte na jindy. Dekuji za odemceni

Odpověď s citací