At premyslim, jak premyslim, nechapu, co jsi myslel tvym prvnim vylevem. No nic jdeme na dalsi.
To s tou parhelii take nechapu, chtel jsi tim snad rici, ze ma spatny obraz, kdyz rikas,ze tim zjistim, ze nic jako dokonalost neexistuje? Zrejmne mas mensi problem s vytvarenim souveti a vet rozvitych, protoze zatim zadny tvuj vyplod nedava dobry smysl.
smrknout nejake LCD? Ja obvykle smrkam do kapesniku, smrknut LCD jsem jeste nezkusil. Nevim, jak jsi z mych prispevku dospel k nazoru, ze poroucim pocasi, ale zklamu te, ovdladac na pocasi mi stale odmita fungovat, zrejmne spatna modulace....
Ad AOC a jeho dokonalost obrazu: kdyby jsi cetl pozorne (coz ti zrejmne cini urcite potize), docelt by ses, ze jsem se vyjadroval k jeho schopnostem zobrazeni ohledne DVI vstupu a jeho pripadnych chyb. V tomto ohledu skutecne JE DOKONALE, nebot nevykazuje ZADNE bitove chyby v obraze ani preskaovani jednotlivych pixelu, ktere by mohly byt zpusobeny jitterem. Abys to sravne pochopil: kdyz dam zobrazit treba cerne radky an bilem pozadi, zobrazi se proste cerne radky na bilem pozadi a nic vic, nic min. Jasny? Vec je dokonala, pokud nemuze byt lepsi a cerne radky na bilem pozadi uz byt proste lepsi nemuzou. Vubec jsem se nevyjadroval nad ostatnimy kvalitami onoho 19' AOC, ktery ma ale mimochdem pomerne slusne parametry: kontrast 600:1, odezva 25ms (je stary asi rok a pul). Navic jak jiste vis, LCD obrazovky vyrabi jen velice malo firem, takze je dost mozne, ze treba EIZO nebo neovo ma stajenou obrazovkum jako toto LCD.
Původně odeslal Dawe

Odpověď s citací