At premyslim, jak premyslim, nechapu, co jsi myslel tvym prvnim vylevem. No nic jdeme na dalsi.
To s tou parhelii take nechapu, chtel jsi tim snad rici, ze ma spatny obraz, kdyz rikas,ze tim zjistim, ze nic jako dokonalost neexistuje? Zrejmne mas mensi problem s vytvarenim souveti a vet rozvitych, protoze zatim zadny tvuj vyplod nedava dobry smysl.
smrknout nejake LCD? Ja obvykle smrkam do kapesniku, smrknut LCD jsem jeste nezkusil. Nevim, jak jsi z mych prispevku dospel k nazoru, ze poroucim pocasi, ale zklamu te, ovdladac na pocasi mi stale odmita fungovat, zrejmne spatna modulace....
Ad AOC a jeho dokonalost obrazu: kdyby jsi cetl pozorne (coz ti zrejmne cini urcite potize), docelt by ses, ze jsem se vyjadroval k jeho schopnostem zobrazeni ohledne DVI vstupu a jeho pripadnych chyb. V tomto ohledu skutecne JE DOKONALE, nebot nevykazuje ZADNE bitove chyby v obraze ani preskaovani jednotlivych pixelu, ktere by mohly byt zpusobeny jitterem. Abys to sravne pochopil: kdyz dam zobrazit treba cerne radky an bilem pozadi, zobrazi se proste cerne radky na bilem pozadi a nic vic, nic min. Jasny? Vec je dokonala, pokud nemuze byt lepsi a cerne radky na bilem pozadi uz byt proste lepsi nemuzou. Vubec jsem se nevyjadroval nad ostatnimy kvalitami onoho 19' AOC, ktery ma ale mimochdem pomerne slusne parametry: kontrast 600:1, odezva 25ms (je stary asi rok a pul). Navic jak jiste vis, LCD obrazovky vyrabi jen velice malo firem, takze je dost mozne, ze treba EIZO nebo neovo ma stajenou obrazovkum jako toto LCD.

Citace Původně odeslal Dawe
Citace Původně odeslal Petrik
Rad veci prehanim, abych je zduraznil, abych donutil lidi o nich premyslet.

Ja snad zanevru na vtipy, tohle nema chybu !

Citace Původně odeslal Petrik
ale jiste, pokud pouziji 10m doma ubastleny kabel, tak urcite, ale s pribalenym DVI kabelem je obraz na tatove AOC 19" DOKONALY = nemuze byt lepsi co se DVI tyka.
Vetsiho demagoga nez ses ty jsem uz dlouho nevidel.... Nechces se stavit a pucit si Parhelii abys zjistil ze nic jako dokonalost neexistuje ? Smrknout nekde aspon i neco lepsi LCD ? (Eizo, Neovo, atd). Ze ty umis i poroucet vetru a desti ?