Původně odeslal
Petrik
Nevim, co presne je recloking, ale vim, co je fazovy zaves a vim, ze funguje dobre. Pouzivaji ho napr. dobre 100Mb sitovky (3com, intel), ale predevsim se pouziva ve fiber RX modulech, kde se pomoci jeho opravuje disperzi vlakna posramoceny signal. A rozhodne to neni draha vec, kdyz ho ma i napr. ML6652, ktery drahy neni. Jestli jsi slysel o Crusaderu, tak tam je ten ML6652 pouzit a predevsim diky fazovemu zavesu ma dosah na 1000m na 100Mb. (crusader je freespace opticke pojitko). Kazdy digitalni signal ma nekay jitter a je na DA prevodniku, aby se s tim vyporadal. Pokud ma nejaka karta extremni jitter, je to na reklamaci. Vsadim se, ze nejakou formu fazoveho zavesu bude mit i DVI v LCD panelech.
Delas velkou chybu ze problematiku audia vedenyho po digitalni ceste prevadis na sitovy opticky zalezitosti.
takze se drzme tvoji puvodni vety na kterou jsem reagoval a to
"Tak to jsi vystihl naprosto presne, pokud bych pouzil digitalni SPDIF, kterym bych obesel obvykle velice spatny DA prevodnik, tak je skutecne uplne jedno, po jakem HW ty jednicky prenasim, protoze jedicka je porad jednicka, a je jedno kudyma projde."
To je totiz kardinalni blbost jak uz jsem uvedl vyse i s fakty a pokud je nedokazes vyvratit v oblasti o ktere se presne mluvi, tvuj problem.
A co se tyka velkeho jitteru a reklamace...
To bych pak mohl reklamovat spoustu grafickych karet za nekvalitni obraz skrz D-SUB, vetsinu soucasnych CRT monitoru za chyby v geometrii apod...
Vsechno je to o normach a limitech do kterych kdyz se vyrobce vejde je to ok. Jenze nekdo se proste nespokoji s prumerem a chce za svoje penize kvalitu.
Fabie Junior taky jezdi, brzdi, zataci....
A kdyz bych ji sel reklamovat ze s ni neprojedu zatacku stejnou rychlosti jako s imprezou tak se mi u skodovky vysmejou