Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: problem s DVD-rom ASUS

Standardní problem s DVD-rom ASUS

mam DVD-rom 16x ASUS E616 fungovala bez problemu a ted mi zacala nejak zlobit tím že některá cd odmíta prečíst a hlasi to pri autorunu nějakou chybu o čtení .myslel jsem že chyba na cd ale v jiný mechanice fungujou bez problemu.
    chtel jsem naistalovat hru CMR2 ,vubec se nespustí setup a když ho dám ručne tak se objeví hláška o chybě čtení,to samy děla i pri instalaci GTA Vice City.Njprve jsem myslel že chyba je v OS tak jsem z formatoval HDD,ale problem tu byl znova nešlo vůbec na bootovat cd s XP a zase to hlasilo nějakou chybu,tak jsem musel popužít jinou mechaniku.
    Ale divny mi je to že to děla jen u některejch cédeček
    Nesetkal jste se stim už někdo?
    AMD Athlon XP+2500@+3200/MSI K7N2 Delta-L/2xHDDSamsung40GB/Ati Sapphire 9600XT 500/600Mhz@550/720 /DDR 2GB 400Mhz cl2 /dvdRW/CDRWPhilps

Standardní

objevi se tato hlaška:
    E:\ Byla vyřízena pouze čast požadavku ReadProcessMemory nebo WriteProcessMemory.
    AMD Athlon XP+2500@+3200/MSI K7N2 Delta-L/2xHDDSamsung40GB/Ati Sapphire 9600XT 500/600Mhz@550/720 /DDR 2GB 400Mhz cl2 /dvdRW/CDRWPhilps

Standardní

Jestli nepomůže vyčistit optiku, tak ti pomalu odchází celá mechanika. Že to nedělá u všech médií je jasný, ne každý je stejně vypálený a stejně čitelný, to platí i u lisovanejch.

Takže ji zkus vyčistit a pomalu začni šetřit na novou, pokud ji teda ještě nemáš v záruce.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání