Omlouvam se za "ukradeni" treadu, ATI versus nVidia debaty jsou tu OT

Na druhou stranu na reci o tom, jak je ATI bezproblemove tektovatelna a nVidia ma problemy mi neda nez reagovat - je to proste smyslenka a blbost. ATI dela biosy schvalne tak, aby zmena taktu o 1Mhz zamrzla celou kartu, zatimco neexistuje nVidia, jez by s taktovanim mela problem - dyt je to v driverech a nemusis pouzivat nejakou nespolehlivou externi utilitku, Spajdr

Ze jsem jediny, komu vadi ze si na ATIne nemuze vytvorit custom rozliska? V tom pripade nemuzu za to, ze je mezi slepymi jednooky kralem

Pokud nemas na ATIne problem s OpenGL hrami (Q3 engine/Doom3, typicky) tak bud nepoznas rozdil mezi 60Hz a 100Hz, anebo jsi opravdu slepy Anebo mas win98 Win2k/WinXP tyhle problemy maji s ATI kartami. Mela je i nVidia, ale spravili to

Navic, nVidia umoznuje zapnuti DoubleScanu, zatimco ATI ho ma vypnuty uz pro 576x432 - kdyz se pak podivas na 640x480 obraz na 17" monitoru s DoubleScanem (nVidia) a bez nej (ATIna), tak se z kvality obrazu na ATI zblejes...
Kdo ze chce tyhle rozliska? Kazdej, kdo se podiva na demce, ci zahraje si mangy gamesky, to je vetsinou v 640x480 a ja chci hezkej obraz, ne shit z ATIny...

Ma nespokojenost s ATI na rozdil od tebe prameni z toho, ze ja ATIny MAM, zatimco ty jsi o nVidii mozna slysel... ...a to este nejaky zmateny informace...

Tedka chtel braska nahradit v segrine pocalu starou GF2MX440SE Radeonkem R9000. Pocal zcela standardni Abit KT7A v1.2. R9000 v ni proste NEJEDE a nenaskoci ten obraz a nenaskoci... Zkusili jsme zpet GF2 - v pohode, samo, cely roky tam jede, tak proc by ne... Tak modernejsi FX5200 - v pohode. FX5600 - v pohode. R9600 - v pohode. Ale R9000 - ani za prase, pritom se do toho staryho pocalu tak krasne hodi...
...ATI? NEVER EVER MORE!

PS. sorry vsem ATI userum, jenz jsem se dotknul na zaklade mych a mych kamaradu zlych zkusenosti s ATInami... Pokud nejste fanatici, tak jsem se vas snad dotknout ani nemohl