Neviete niekto, ako zapnut farebne zobrazovanie komprimovanych NTFS adresarov a suborov v Total Commanderi? (Ako je to v Exploreri).
Neviete niekto, ako zapnut farebne zobrazovanie komprimovanych NTFS adresarov a suborov v Total Commanderi? (Ako je to v Exploreri).
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Neslo bz to pres:
Nastaveni -> Barvy -> Definovat barvy pro.... -> Pridat -> Definovat -> Rozsirene -> Atributy -> Nechas jen "Komprimovano" -> Ulozit (pod nejakym nazvem) -> vybrat nove vytvoreneny a OK -> zvolis barvu -> OK -> OK -> OK?
teraz nemam TC k dispozicii. Funguje to taq? DIK
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
Ja nevim, ja komprimaci nepouzivamPůvodně odeslal Axel
Jinak sem to delal na TCMD 6.03
Docela by me zajimalo, k cemu ti je informace o tom, ze je neco NTFS-komprimovano. Me by to bylo uplne na nic, barevne odliseni souboru, ktere funguji uplne stejne, jako ty nekomprimovane, je zbytecne.
Jinak ja komprimaci vyuzivam velmi a uspori mi to dost mista (samozrejme, adresare s mp3 a filmama nema cenu komprimovat :P)
Jedikovo postup nefunguje.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)